reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ale dyskusja :D często jest tak, że te które nie chciały mają dziecko nagle, a te co chcą to nic nie wychodzi przez długie lata. Moim zdaniem życia nie da się zaplanować bo życie sobie samo pisze własny scenariusz dla każdej z nas.

xkarola trzymamy kciucki za wizytę i daj znać po :)

reklama
xkarola ja też zaraz wyjeżdżam, mam wizytę na 16.30 usg genetyczne dziś u mnie- obgryzlam wszystkie paznokcie (nie pamietam kiedy to ostatnio robilam) i brzuch mnie boli z nerwow... ;)

Brzuch to mnie od rana boli mimo iz ide tylko po antybiotyk na te paskudne bakterie w moczu :-/ ale stresior jest :-(

Ale żeście się rzuciły na martusie. Przecież do nikogo nie piła. Napisała o swoich odczuciach. KarolinaE to nie były uwagi o Tobie:-)
Ja zresztą mam podobne podejście do macierzyństwa jak martusia. Też zawsze chciałam szybko wyjść za mąż, urodzić dzieci przed 30stką i potem mieć spokój. Udało mi się i nie zamierzam nikogo za to przepraszać. Tyle chciałam w tym temacie powiedzieć. Proszę mnie nie linczować za to:-)

Emenems byłam u doktorki. Przebadała mnie i skierowała jutro na badanie krwi, bo mimo że osłuchowo ok, to mój kaszel jej się nie podoba. Jak coś tam wyjdzie źle, to dostanę antybiotyk. Do tej pory mam pić 4x dziennie stodal. W dzień jest i tak spoko, ale boje się już nocy...

A tak w temacie hormonów. Może coś wisi w powietrzu. Ja od tygodnia chodzę nabuzowana. Wszystko mnie denerwuje... kierowcy na drodze, robotnicy pod blokiem, mąż to już w ogóle lepiej, żeby się nie zbliżał... Mam nadzieje, że mi niedługo przejdzie, bo sama ze sobą nie wytrzymuje.

W powietrzu to wisi ta pieprzona pogoda, zeby gorzej nie napisac... nie znosze upalow ;-)
Czekam, czekam, ktos jest w gabinecie i zaraz ja...

Ok, tak jak Martusia moze miec swoje zdanie i wypowiedziec sie, tak samo ja moge. I pisalam ogole a nie ze napisala cos dokladnie pod moum adresem. Ale skoro jest to taki problem, to chcialam podziekiwac wszystkim za wspolnie spedzony na forum czas. Zycze wam wszystkom jak najlepiej i zeby wasze dzieciaczki uridzily sie zdrowe .

Karolina, ja jakieś małe muszę kupić, bo na początku będziemy mieszkać w obecnym mieszkaniu 2- pokojowym i dzidzia będzie z nami w sypialni. Ale szczerze mówiąc jeszcze nie myślałam o rozmiarze do końca. Musi mi się zmieścić do obecnej sypialni. Potem, może po pół roku, może więcej (zależy jak się finansowo wyrobimy) przeniesiemy się do nowego mieszkania, gdzie dzidzia już będzie swój pokój miała.

Na pewno chciałabym bielone. Bo takie mebelki bym chciała do pokoju dziecinnego w nowym domku. :-)

A i pochwalę się. Ogarnęłam wózki. I znalazłam idealny, który spełnia wszystkie moje wymagania - leciutki (chyba najlżejszy na rynku, jaki widziałam), koła na miasto i w teren, spacerówka wygodna i funkcjonalna, gondolka też. Tylko cena... masakryczna... I właśnie się łamię. Bugaboo Cameleon 3. Koszt - ponad 4 koła... MASAKRA!!!

To jakis terenowy skoro ponad 4 koła ma hahaha ( sorki nie mogłam sie powstrzymać )

A serio to cena powalająca.... Nie wiem ile kasy odkładać do wrzesnia ... Jak bedziemy kupowac

reklama
dziewczyny mnie to znajomi na ulicy zaczepiają i pytaja czy w ciazy nie jestem :D Przytyłam 2 kg prawie od poczatku :p

Do góry