reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Koktajlowa nie wolno tak myśleć :) z jakiegoś powodu dziecko wybrało Cię tak wcześnie na swoją mamę jak to niektórzy mówią ;) później będziesz miała mnóstwo czasu na pasję i plany. Tak jak my wszystkie. :)

reklama
Hej, hej kosc nosowa jest, wszystkie inne parametry w normie, nozki, raczki wszystko pieknie bylo widac ;-) a małe tak fikalo, ze az doktor sie smiala, w pewnym momencie zlapalo sie za glowe i pokazywalo jakie ma klopotki ;-) cudowne uczucie, teraz, aby do 5 sierpnia i znowu je zobacze!

Gratulacje! A powiedziala co?

Koktajlowa ! W moim wieku, bedziesz zajebistą laska o wysokim współczynniku kobiecości ( tak tak drogie kolezanki, naukowo udowodnione ze kobiety sa najbardziej kobiece e szczycie formy i maja świadomość tego po 30stce wlasnie) i bedziesz sie za liceum rozglądać :D a nie za opiekunka hahahah :)

Koktajlowa głupoty piszesz :) dziś tez mam dzień do diupy :( mój chłop się na mnie obraził, zabrał Olina i pojechali do teściów :) biedak przyszedł z pracy a on zmęczony i chciał się zdrzemnąć tak jak wczoraj 2 h a tu Olin wyspany i chętny do zabawy :) a mnie kule nadal mdli ;( ja juz chce sierpień !!!! Bo tak się żyć nie da :( dobra trochę pomarudziłam...

ja łózeczko po starszaku dla malucha będę mieć. 120/60. a teraz kupujemy starszemu łózko bo che żeby się nauczył spokojnie w łóżku spać żeby mi potem nie cyrkowal ze on w łóżeczku chce. I starszy będzie u siebie spał w pokoju a małe z nami i potem po 7-8 miesiącach przerzucimy ich razem do pokoju, jeśli drugie ze spanieniem pójdzie w ślady brata ze cale noce przesypiać bedzie ok 3m

Koktajlowa ja tez mam ostatnio dola przez wiek. I tez mam wrazenie ze mi dziecko popsulo przyszlosc.. chcialam spokojnie studia skonczyc i isc do pracy i najpierw sie czegos dorobic a potem dziecko.. no ale, tak byc musialo..

Pierogi z miesem smażone z cebulka bym zjadla ...

Mysiaka i koktajlowa ... To nie tak dziewczyny! Wszystko dążycie :) to tak jak wiesz, ktos kibluje w szkole i to koniec swiata sie wydaje ze cały rok do tylu a z perspektywy czasu... To ja np nie pamietam w którym roku konczylam podstawówkę zawsze musze liczyc :)
Dziecko nie zajac- juz jest i nic nie psuje:) mnie to sie wydaje ze dizecko was tsk zorganizuje ze zrobicie duzo wiecej niz jakbyscie nie miały ! Nie bądźcie smutne kochane moje :****

reklama
Do góry