reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka biedaku no.. Takie miejsca coz ... Czasami mus to mus

Karolina ja mam tydzien młodsza ciąże 9t2d i wlasnie bez objawów to mowisz ze ok ?

Matko jakie ten teoj mały człowiek śliczny!!! Ja tez bym takiego chciała juz zobaczyc ... Poki co to plamki i kropki były ....:)

Tak!!!!! Wszystko ok! U Ciebie na pewno tez:) jestem pelna optymizmu po dzisiejszej wizycie[emoji3] nastepna wizyte mam 02.07 usg genetyczne[emoji3]

reklama
Karola chyba pierwsza zdjęciem człowieka nam tu rzuciłaś i dopiero do mnie dociera ze trn el fasol to żywa istota z łapkami nożkami i brzusiem :D

Nooooo a zobaczyc na zywo na monitorze usg....bezcenne!!!!! W niedziele ide na takie targi dla mam i dzieci i tam za darmo mozna zrobic sobie usg i daja plyte na nagranym usg [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

karolinaE super zdjęcie, fajny maluszek;-) Niech zdrowo rośnie. Z tymi targami to jak chcesz się załapać na darmowe usg, proponuje być godzinę wcześniej przed ich rozpoczęciem. Jak byłam w pierwszej ciąży, zorganizowali coś takiego w Lublinie. Ludzi było co nie miara. Miałam wrażenie, że Lublin to same kobiety w ciąży. Ja się nie dopchałam, nie było sensu stać i czekać.

U mnie dzisiaj fajny dzień. Zabrałam bąka i pojechaliśmy do dziadków na wieś. Dziecko szczęśliwe, bo dziadki się bawiły, ja szczęśliwa bo i pojadłam i pospałam:-) Ale żeby tak dobrze nie było, już mnie mdli i chyba aby skrócić te męczarnie pójdę już spać. Dobrej nocy!

reklama
Hej dIewczyny! Ja cały czas super zapracowana, nawet nie mam kiedy zajrzeć! Moja wizyta sie zbliża juz tylko 3 dni a poza tym moja mama zrobiła niespodziankę i za 4 dni przylatuje do nas do Włoch na 11 dni wiec super sZczesliwa jestem! Jutro wesele a ja nie mam nic w czym sie dobrze swobodnie czuje, wyglądam jak parówka, miesiąc bez ćwiczeń i jestem
Jakaś spuchnieta, mam bioderka i brzuszek sie juz kształtuje ! Szok! W poniedziałek Zaczynam 10 tydzień! Miłego dnia i pozdrawiam nowe dziewcYny

Do góry