reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Napisałam posta i mi go wcieło :(

Witam, nowe dziewczyny ;)

Simka ja korzystam tylko z mojej toalety w domu, przegiełam chyba z płynem, zmieniłam go na inny bo nie umiałam dostać białego jelenia u mnie w mojej zabitej dechami wiosce :( musze zamówić przez aptekę gemini zapas płynu :)

Och kebab, z zjadłabym :) czekam na męża z dostawą :)

Zazdroszczę co po niektórym brak objawów :)
Ja nadal mdłości, z 1 wizyty u pana Wodnika zrobiły się aż 3 na dzień, di tego węch mam wyczulony :( ta infekcją mnie męczy :( nic ino siąść i płakać :( zapomniała bym o Morfeuszu który ciągle mnie wzywa do siebie :) ) :)

No oby było wszystko ok :) tego sobie i Każdej z Was życzę :)
Ja się dzisiaj zestresowałam, bo dostałam skierowanie do szpitala od diabetologa, mam cukrzycę, biorę insulinę i mam dostać pompę insulinową, żeby mi było łatwiej. Jak ja nie znoszę szpitali ale cóż dam radę.

KarolinaE a ktory tydzien? Troche mnie pocieszasz bo nie wiem jak jeszcze tydzien przetrwam!!!
Zazdroszcze wizyty! Ja miałam słabsze dwa tygodnie 7 i 8 były okropne i kawałek 9 mdlosci i senność i bóle głowy i podbrzusza. Tak jest ok teraz kurde .... Mam nadzieje ze to dobry znak ze el fasol sie zadomowił!

Dzis zauważyłam ze moja blizna cc sie zrobiła taka napięta i swędzi :D a jak swędzi to rosnie hahahah co nie ?

Emenems 10 tydz i 1 dzien. Od dzisiaj przestaje sie martwic brakiem objawow. To nie ma znaczenia. Wszystko jest dobrze, dziecuatko rosnie, seduszko tez ok. Czyli brak objawow nie oznacza nic zlego. A to moje szczescie: ImageUploadedByForum BabyBoom1434046135.920263.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1434046135.920263.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1434046135.920263.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 66
julia- to dobrze, że z maluszkiem ok :)

Tusiaczek- chyba nie miałam tego badania

KarolinaE- to super wieści, spory już maluszek :)

Ulicha- ja dojeżdżając do pracy pociągiem (busem i tramwajem) korzystałam często. A te na dworcu, nawet płatne są ohydne. O ile w centrum handlowym dbają, to raz poszłam do takiej przy kebabie - masakra to mało powiedziane. Nawet na stojąco strach było korzystać
Objawów współczuję. Mnie dzisiaj mdliło i myślałam, że wyjdę z siebie, oj nie mogłabym miec tak codziennie. Ale drzemka musiała być i to po 18, jestem ciekawa o której pójdę spać

A w brzuchu też mnie dzis ciągnęło. Jeszcze siatę z zakupami targałam do domu w południe

Simka biedaku no.. Takie miejsca coz ... Czasami mus to mus

Karolina ja mam tydzien młodsza ciąże 9t2d i wlasnie bez objawów to mowisz ze ok ?

Matko jakie ten teoj mały człowiek śliczny!!! Ja tez bym takiego chciała juz zobaczyc ... Poki co to plamki i kropki były ....:)

reklama
Do góry