reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka biedaku no.. Takie miejsca coz ... Czasami mus to mus

Karolina ja mam tydzien młodsza ciąże 9t2d i wlasnie bez objawów to mowisz ze ok ?

Matko jakie ten teoj mały człowiek śliczny!!! Ja tez bym takiego chciała juz zobaczyc ... Poki co to plamki i kropki były ....:)

Tak!!!!! Wszystko ok! U Ciebie na pewno tez:) jestem pelna optymizmu po dzisiejszej wizycie[emoji3] nastepna wizyte mam 02.07 usg genetyczne[emoji3]

reklama
Karola chyba pierwsza zdjęciem człowieka nam tu rzuciłaś i dopiero do mnie dociera ze trn el fasol to żywa istota z łapkami nożkami i brzusiem :D

Nooooo a zobaczyc na zywo na monitorze usg....bezcenne!!!!! W niedziele ide na takie targi dla mam i dzieci i tam za darmo mozna zrobic sobie usg i daja plyte na nagranym usg [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

karolinaE super zdjęcie, fajny maluszek;-) Niech zdrowo rośnie. Z tymi targami to jak chcesz się załapać na darmowe usg, proponuje być godzinę wcześniej przed ich rozpoczęciem. Jak byłam w pierwszej ciąży, zorganizowali coś takiego w Lublinie. Ludzi było co nie miara. Miałam wrażenie, że Lublin to same kobiety w ciąży. Ja się nie dopchałam, nie było sensu stać i czekać.

U mnie dzisiaj fajny dzień. Zabrałam bąka i pojechaliśmy do dziadków na wieś. Dziecko szczęśliwe, bo dziadki się bawiły, ja szczęśliwa bo i pojadłam i pospałam:-) Ale żeby tak dobrze nie było, już mnie mdli i chyba aby skrócić te męczarnie pójdę już spać. Dobrej nocy!

reklama
Hej dIewczyny! Ja cały czas super zapracowana, nawet nie mam kiedy zajrzeć! Moja wizyta sie zbliża juz tylko 3 dni a poza tym moja mama zrobiła niespodziankę i za 4 dni przylatuje do nas do Włoch na 11 dni wiec super sZczesliwa jestem! Jutro wesele a ja nie mam nic w czym sie dobrze swobodnie czuje, wyglądam jak parówka, miesiąc bez ćwiczeń i jestem
Jakaś spuchnieta, mam bioderka i brzuszek sie juz kształtuje ! Szok! W poniedziałek Zaczynam 10 tydzień! Miłego dnia i pozdrawiam nowe dziewcYny

Do góry