reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

hej bb dziewczyny..nie było mnie kilka dni, bo zawsze siedziałam na tel, i cos napstrykałam i nie dam rady siedzieć teraz na forum :/ pisałam do nich i moze mi pomoga rozwiazac sprawe :p
miałam wkleić zdj.mojej cesarki- zdj. brzucha jest zrobione 20 dni po cesarce

to jest brzuch a pod spodem cięcie, na drugim zdj.widać krew..no i siniaki na wzgórku łonowym. Skore uratowałam i poparzenie zniknęło, ale to coś co jest na zdj.po lewej stronie zostało- twarde,brzydkie :/

Załączniki

• DSC00055.jpg
    DSC00055.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC00058.jpg
    DSC00058.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 51
reklama
został mi taki guzek i dziurka w miejscu tego czegoś... dlatego też tak drżę o tą ciążę..
i widzisz jakie krzywe cięcie...spartolili i tyle

Załączniki

• CAM00676.jpg
    CAM00676.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 56
Oj warto było nawet z ta blizna ! Śliczna!!!

No teraz kumam a ja myslalm ze jak mi lekko podwinęli skore przy zszywaniu to problem., tylko ja ci mowis ja po 10 latach jestem a czuje ta bliznę teraz jak brzuch wychodzi ze taka naciągnięta jest. Zbliznoeacrnia nie sa po prostu chyba tak elastyczne jak skóra.

A co lekarz mowi? Moze warto sie np spotkac z chirurgiem plastycznym ktory jest jednak bardziej obeznany i niech on die wypowie - nie denerwuj sie na zapas - po tym co było po zaraz jest teraz super wygojone widze - za pare lat bedxie jak moja :) głowa do gory

ja się pytałam gin. po poprzednim poronieniu czy np blizna mogła uciskac fasolkę- ale mówił, ze to raczej nie możliwe, chyba nawet na usg jakos to sprawdzał. teraz sie nic o to nie pytałam. Ginekolodzy jedni mowili ze zrobią porzadek przy nastepnym cięciu, chirurg pow. że to trzeba plastycznie, a teraz mi gin.powiedzial,ze moze w ogole nie bedzie trzeba robić cięcia tylko urodze naturalnie, ale chyba lepiej zeby mi rozcięli i zobaczyli przy okazji co tam jest w środku :D moze by mi troche wycieli tą bliznę. oby była taka jak Twoja, bo u Ciebie nie można sie nawet dopatrzeć zadnej blizny!

ja sie chyba zaraz przejde do sklepu po szprotke jakąś i z twarożkiem wymieszam, taką mam ochotę.. albo na wiosenne kanapki pomidorek, cebuszki...mmm :)

Hahahaha no za mna chodxi kanapka z wołowina i ide robic :D
Ty a nie dasz rady od rodzinnego dostac skierowanie na NFZ do plastycznego ? Bo ci najlepiej beda wiedziec i jakbys miła papier od plastycznego ze wskazana jest druga cesarka to moze spokojniejsza bys była :)

reklama
wiesz co...musze sie zapytać! kiedys szukałąm informacji czy w ogole sa chirurdzy plastyczni na nfz :D
lecę do sklepu :D miłego wieczorku! i smacznej kanapki :p

Do góry