reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
marcepanek - juz teraz będę ja. . za jakieś 10 minut hehe

pruska - myślę że to dobry pomysł iść do kogoś świeżego komu jeszcze się chce. . zajrzeć, wypytac :)

Hej:) ja już po. Usłyszeliśmy serduszko :) ImageUploadedByForum BabyBoom1432834447.369731.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1432834447.369731.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1432834447.369731.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 46
Ja nie mam dobrych wiesci, choc sama nie wiem... Bylam u gina na usg, nic nie widzial, tylko cialko zolte, i powiekszone endometrium, pow ze nieraz w tym czasie nie widac, a nieraz widac. Mam w przyszlym tyg zrobic hcg, a jak uroslo to za 2 tyg na usg. Wyszlam stamtad i sie poryczalam.
Ja ma dzis dokladnie 4 tydz i 1 dz

madziolina to bardzo wczesna ciąża, spokojnie. .

Boże jeszcze bardziej się boję tej jutrzejszej wizyty, że też nic nie będzie widać.

Madziolina ja mialam usg wczoraj, wg OM 5t6d, widac bylo pecherzyk ciazowy i ten żółtkowy w środku, Pani dr powiedzialam mi ze jak na ten czas wszystko jest w porzadku ( tym bardziej, ze mam baaardzo niereguralne cykle, zawsze ponad 30 dni) mam brac kwas foliowy i usg za 2 tyg wtedy powinno byc juz slychac echo plodu. Nie zamartwiaj sie na zapas.

reklama
Madziolina .... Kobieto :)4 tydzien ?? Kochana - u mnie dopiero w 8 chca robic usg... Wczesniej to mowia ze jak sikacz ok to ok - trzeba czekac :) trzymam kciukasy !!

Joa -coz za widoki!!!! Piękne dziecię !!!

A powiedz mi jakie badania genetyczne masz e pakiecie ? Bo ja to bede musiała raczej sama, jutro raczej ostatnia wizyta w klinice

Do góry