reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ulicha u nas tez nie ma obciążenia genetycznego ... Ja po prostu sie strasznie zamartwiam ...;(
Mam tak zły dzien dzis ze nawet mam mysli " po co mi to wszystko było mogłam zajac sie adopcja " boze .... Az nie wierze ze to mowie nie wiem co sie dzieje ze mna

reklama
Hej kochane ja już po usg, pęcherzyk jest, fasolka jest, wszystko na miejscu, kamień z serca, za dwa tyg czekamy na echo podczas usg, teraz było jeszcze wcześnie ;) gin kazał mi uważać i dużo odpoczywać, bo jednak różne przeżycia miałam, no i co mnie martwi to w lewym jajniku mam
"pęcherzyk" narazie nie wiadomo co to, czekamy na następne usg, miałam już raz guza dlatego nie mam prawego jajnika i jajowodu, mam nadzieję, że tym razem rozejdzie się samo..

aktina planowalismy n przyszly rok aby urodzic,fakt chcialam zima aby malenstwo mialo ciuszki rozmir po braciszku (oszczednosci)ale zaskoczeni jestesmy,ze udalo sie za pierwszym razem to fakt heheh
Marcepanek ja w pierwszej ciazy wymiotowalam moze z 3 razy,ale tak mnie mulilo,w zyciu tego nie zapomne dlugo potem mowilam,ze nie predko kolejne bo nie zniose 1 trymestru sam porod znioslam lepiej ;)slyszalam,ze niektorzy wcale nie maja objawow a ja jednak jakies lekkie mam,ale wiecie ten pierwszy trymestr to ciagly strach chyba dla kazdej z Nas,jednak niechce leciec juz o lekrza bo wiem,ze jak w pierwszej ciazy kaze mi przyjsc w 8 tyg z badaniami dopiero zwlaszcz,ze nic sie nie dzieje.

Widze,ze mowa o kg ja mialam ciaze cukrzycowa bylam na diecie przytylam12 z czego spadlo mi odrazu po porodzie 10 jednak jak przestalam karmic zaczelam nadrabiac niestety i dzis nie moge sie pozbyc,obiecalam sobie po 2 zrzucic tyle by wygldc lepiej niz przed 1 ciaza,moj synek tez drobina 2940 wazyl,brzuch mialam jak pileczka nigdzie indziej mi nie poszlo,oh zeby i w tej ciazy tak bylo zeby mi latwiej zrzucic potem;p

Ostatnia edycja:
green parsley super wiesci,ja w pierwszej ciazy tez mialam pecherzyk,ale sam sie wchlonol prwie orzu,takze nie martw sie na zapas napewno to nic powaznego i zniknie :) ktory to tydzien?

Januarka no j ja cukrzycę miałam. . ale słabo się diety trzymałam :p

green tez mam taki pęcherzyk w jajniku... jutro zobaczę co z nim .. giną mi mówiła ze to może być ciałko żółte i ze powinno do 8 tyg zniknąć. a jak nie to będziemy obserwować.

simka - fajny brzusio, tez malutki

emenems widać od razu ze hormony ci szaleją :( mam nadzieje E niedługo ci przejdzie :)

Ostatnia edycja:
Aktina a czemu nie moga szaleć w druga strone ? Mam czarne samopoczucie ....

JesCze wczesniej żałowałam se nie podeszłam szybciej do ivf a teraz? Sama mie wiem.

W piatek usg mam nadzieje ze wzzystko bedzie dobrze :) i z maluszkiem i ze mna

Januarka - fajnie tak miec dwójkę ze stycznia :) jak mowisz, juz ciuszki sa hehehe sprytnie

czytałam coś takiego ze mimo że ciąża była wyczekana i planowana to nie zdziw się ze nie będziesz skakać z radości. .. nie wiem , właśnie - powinno być odwrotnie, sama euforia i radość :)

reklama
Dzieki aktina ... Bo mi to tsk głupio jest - 4 lata łez i wkurzania sie na los a teraz ani jedej łezki szczęścia nie uronilam....

Do góry