reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Jezusiu!!!!!! Chudzina!!!!!! Tez taka bylam do 3 klasy liceum gdy gralam w siatke codziennie treningi w weekendy mecze to wazylam 47 kg a potem przychodzilo przychodzilo i mialam wypadek w pracy doszlam do 60 i tak pozniej stanelo az do ciazy :p a cwiczylam od 4 klasy podstawowki czuli 9 lat non stop.....

No ja nie mam szans tak wyglądać :D zawsze mi sie na brzuchu zbiera a dwa miesiace nie cwicze nic ... Masakra

No i u mnie pierwsze ci tyje to brzuch a chudnie ostatni .. :p a może za bardzo lubię jeść :)

joa ja nie pomogę bo na tel na aplikacji to nie widać w ogóle suwakow nawet tych co są

To ja wam pokaze zdj kilka dni przed porodem odrazu zaznaczam ze brzuch byl gigantyczny i mialam straaaaaszbie duzo wod plodowych i gin bal sie ze bede miala wodobrzusze :-(

Aaaaa

Załączniki

• uploadfromtaptalk1432748832971.jpg
    uploadfromtaptalk1432748832971.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
reklama
Emenems mi zrobią na 100% po ostatnim poronieniu komplet badań mam jak w banku.

Chciejka ja też na razie nic nie kupuje. Teraz tylko czekam żeby zobaczyć groszka :)

Takie gabaryty mieszkając w UK są udręka ;) Generalnie dział dziecięcy jest i mój ;)

A tak w ogóle to jestem już mamą prawie 7latka i 4latki.
Od 3i pół roku ponownie żyje w UK i tak już zostanie bo syn chodzi obecnie tu do szkoły.
Choć marzy mi się Australia :)

Do góry