aktina planowalismy n przyszly rok aby urodzic,fakt chcialam zima aby malenstwo mialo ciuszki rozmir po braciszku (oszczednosci)ale zaskoczeni jestesmy,ze udalo sie za pierwszym razem to fakt heheh
Marcepanek ja w pierwszej ciazy wymiotowalam moze z 3 razy,ale tak mnie mulilo,w zyciu tego nie zapomne dlugo potem mowilam,ze nie predko kolejne bo nie zniose 1 trymestru sam porod znioslam lepiej
slyszalam,ze niektorzy wcale nie maja objawow a ja jednak jakies lekkie mam,ale wiecie ten pierwszy trymestr to ciagly strach chyba dla kazdej z Nas,jednak niechce leciec juz o lekrza bo wiem,ze jak w pierwszej ciazy kaze mi przyjsc w 8 tyg z badaniami dopiero zwlaszcz,ze nic sie nie dzieje.
Widze,ze mowa o kg ja mialam ciaze cukrzycowa bylam na diecie przytylam12 z czego spadlo mi odrazu po porodzie 10 jednak jak przestalam karmic zaczelam nadrabiac niestety i dzis nie moge sie pozbyc,obiecalam sobie po 2 zrzucic tyle by wygldc lepiej niz przed 1 ciaza,moj synek tez drobina 2940 wazyl,brzuch mialam jak pileczka nigdzie indziej mi nie poszlo,oh zeby i w tej ciazy tak bylo zeby mi latwiej zrzucic potem;p