reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ulicha u nas tez nie ma obciążenia genetycznego ... Ja po prostu sie strasznie zamartwiam ...;(
Mam tak zły dzien dzis ze nawet mam mysli " po co mi to wszystko było mogłam zajac sie adopcja " boze .... Az nie wierze ze to mowie nie wiem co sie dzieje ze mna

reklama
Hej kochane ja już po usg, pęcherzyk jest, fasolka jest, wszystko na miejscu, kamień z serca, za dwa tyg czekamy na echo podczas usg, teraz było jeszcze wcześnie ;) gin kazał mi uważać i dużo odpoczywać, bo jednak różne przeżycia miałam, no i co mnie martwi to w lewym jajniku mam
"pęcherzyk" narazie nie wiadomo co to, czekamy na następne usg, miałam już raz guza dlatego nie mam prawego jajnika i jajowodu, mam nadzieję, że tym razem rozejdzie się samo..

aktina planowalismy n przyszly rok aby urodzic,fakt chcialam zima aby malenstwo mialo ciuszki rozmir po braciszku (oszczednosci)ale zaskoczeni jestesmy,ze udalo sie za pierwszym razem to fakt heheh
Marcepanek ja w pierwszej ciazy wymiotowalam moze z 3 razy,ale tak mnie mulilo,w zyciu tego nie zapomne dlugo potem mowilam,ze nie predko kolejne bo nie zniose 1 trymestru sam porod znioslam lepiej ;)slyszalam,ze niektorzy wcale nie maja objawow a ja jednak jakies lekkie mam,ale wiecie ten pierwszy trymestr to ciagly strach chyba dla kazdej z Nas,jednak niechce leciec juz o lekrza bo wiem,ze jak w pierwszej ciazy kaze mi przyjsc w 8 tyg z badaniami dopiero zwlaszcz,ze nic sie nie dzieje.

Widze,ze mowa o kg ja mialam ciaze cukrzycowa bylam na diecie przytylam12 z czego spadlo mi odrazu po porodzie 10 jednak jak przestalam karmic zaczelam nadrabiac niestety i dzis nie moge sie pozbyc,obiecalam sobie po 2 zrzucic tyle by wygldc lepiej niz przed 1 ciaza,moj synek tez drobina 2940 wazyl,brzuch mialam jak pileczka nigdzie indziej mi nie poszlo,oh zeby i w tej ciazy tak bylo zeby mi latwiej zrzucic potem;p

Ostatnia edycja:
green parsley super wiesci,ja w pierwszej ciazy tez mialam pecherzyk,ale sam sie wchlonol prwie orzu,takze nie martw sie na zapas napewno to nic powaznego i zniknie :) ktory to tydzien?

Januarka no j ja cukrzycę miałam. . ale słabo się diety trzymałam :p

green tez mam taki pęcherzyk w jajniku... jutro zobaczę co z nim .. giną mi mówiła ze to może być ciałko żółte i ze powinno do 8 tyg zniknąć. a jak nie to będziemy obserwować.

simka - fajny brzusio, tez malutki

emenems widać od razu ze hormony ci szaleją :( mam nadzieje E niedługo ci przejdzie :)

Ostatnia edycja:
Aktina a czemu nie moga szaleć w druga strone ? Mam czarne samopoczucie ....

JesCze wczesniej żałowałam se nie podeszłam szybciej do ivf a teraz? Sama mie wiem.

W piatek usg mam nadzieje ze wzzystko bedzie dobrze :) i z maluszkiem i ze mna

Januarka - fajnie tak miec dwójkę ze stycznia :) jak mowisz, juz ciuszki sa hehehe sprytnie

czytałam coś takiego ze mimo że ciąża była wyczekana i planowana to nie zdziw się ze nie będziesz skakać z radości. .. nie wiem , właśnie - powinno być odwrotnie, sama euforia i radość :)

reklama
Dzieki aktina ... Bo mi to tsk głupio jest - 4 lata łez i wkurzania sie na los a teraz ani jedej łezki szczęścia nie uronilam....

Do góry