reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja mam dziś pierwszą wizytę u ginekologa o 17.30, jeśli nie oszaleję z nerwów do tej pory ;) nie wiem czy ten strach jest naturalny... chyba za duża świadomość, kiedyś kobiety, aż tyle nie wiedziały... po za tym jeśli czasem czeka się kilka lat i to marzenie w końcu się spełnia, to chyba ciężko się nie martwić tak to sobie tłumaczę.

reklama
Julia spokojnie poloz sie lez i czekaj na wyniki. czy bierzesz luteine lub duphaston? a brazowe plamienia to stara krew... wiec nie mysl o najgorszym prosze Cie.

Aktina no wlanie mam jeszcze 3 ... Wiec na pewno chce wszystkie sporobowc donosić - ja mysle se w koncu bym zaszła naturalnie ale potrzebowalalabtm fachowej opieki kogos kto sie zajmie diagnostyka a tutaj tak nie ma. In vitro i tyle - tski wybor

ja mam w piatek wizyte z zalozeniem karty ciazy i wynikami badan. dzisiaj doszlam do wniosku ze ta ciaza mnie wykonczy fizycznie, juz nie chce wiecej dzieci. i mam nadzieje ze II trymestr bedzie lepszy, bo inaczej bedzie kiepsko... kiepski nastroj mam dzis.

Oli ma zapalenie uszu niestety, obu w dodatku. :(

green - oczywiscie, nie martwic sie to tylko łatwo powiedziec :) kazdy sie chyba martwi, ale trzeba byc dobrej mysli i odpedzac te złe :)

Ja mam dziś pierwszą wizytę u ginekologa o 17.30, jeśli nie oszaleję z nerwów do tej pory ;) nie wiem czy ten strach jest naturalny... chyba za duża świadomość, kiedyś kobiety, aż tyle nie wiedziały... po za tym jeśli czasem czeka się kilka lat i to marzenie w końcu się spełnia, to chyba ciężko się nie martwić tak to sobie tłumaczę.

ja tez sie zawsze balam ze cos nie tak bedzie. pamietam jak mialam usg w Luxmedzie i diagnosta mowi mi ze dziecko moze miec problem z nozkami, bo jest 2 tygodnie roznicy... przez 2 tyg myslalam ze oszaleje z nerwow do nastepnego usg... nie pisze tego by Cie zdenerwowac a pokazac ze nie Ty jedna tak, masz. to naturalne ze boimy sie o nasze fasolki :) zwlaszcze w Twojej sytuacji. spokojnie, jestesmy z Toba.

Dziewczynu dziekuje za otuuche:*

Martusia mam Duphaston, od wczoraj biore 1x dziennie, moze lekarz cos mi dzis dopisze moze luteine?
A czy takie plamienie okolookresowe moze byv w 7tc? Ale od zaplodnienia minelo dopiero 3 tyg!
bo owu byla gdzies w 30dc...

Green kciuki za wizyte:***

Dziewczynu dziekuje za otuuche:*

Martusia mam Duphaston, od wczoraj biore 1x dziennie, moze lekarz cos mi dzis dopisze moze luteine?
A czy takie plamienie okolookresowe moze byv w 7tc? Ale od zaplodnienia minelo dopiero 3 tyg!
bo owu byla gdzies w 30dc...

Green kciuki za wizyte:***

Julia moze tak byc, moja kumpela z sali z patologii ciazy miala do 6 msca ciazy wlasnie takie okolomiesiaczkowe plamienia. Z tego co pamietam dobrze by bylo miec ta luteine ale musisz porozmawiac z lekarzem, moze Ci dac, a moze zwiekszy ilosc Duphastonu. Ja niestety takze na lekach, ale na niedoczynnosc tarczycy, Euthyrox 75, w ogole nie mam hormonu ktory steruje tarczyca. tez sie martwie... moze zadzwon do gina?

reklama
Do góry