reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ulicha a gdzie pracujesz ?to rzeczywiscie słabo troche w tkanin klimacie ..

Moja praca typowo biurowa, umowy, faktury, oferty handlowe, negocjacje z klientami i duże projekty i nie tylko :) ale zanim przeszłam na zwolnienie lekarskie to w przeciągu 3 miesięcy podziękowano 4 osobą a ich obowiązki przeszły na mnie i jeszcze jedną koleżankę która też już tam nie pracuje :( tłumaczyli się tym że ciężko jest na rynku i tak musieli zrobić, teraz jest jeszcze ciężej i dlatego myślę że i tak chcą mi podziękować :( ha mam jeszcze umowę na 2 lata i tez dlatego podjęliśmy decyzję o drugim bobo , wiem ze gdybym zmieniła teraz prace to o dziecku byśmy mogli zapomnieć i Olin zostałby jedynakiem :( a tak później zacznę szukać innej pracy

reklama
Hej:)
Witaj Dominika!
Mi pasują te daty co Emenems napisałaś.
Wczoraj byłam u lekarza trodzinnego i mam zwolnienie do końca tygodnia. Czuje się jakby mnie ktoś przemielił i wyrzucił. Ratuje mnie tylko myśl, ze w 2 trymestrze jest łatwiej.
Za to pogoda w Gdańsku bardzo ładna!

Joa mnie dokładnie taka sama mysl ratuje :D bedziemy finiszować akurat pierwszy trymestr jak bede to powinnismy dotrzeć ba spotkanie w jednym kawałku:D

zazdroszczę wam pięknej pogody u nas teraz pada na Śląsku, ogólnie pogoda do bani :( chce słońca i mogłabym na placu posiedzieć a tak to el dupa :(

O tak drugi trymestr zdecydowanie lepszy i idzie wszystko robić :)

No go ja jutro 8 tydzien zaczynam ( 7t1d - moj ginekolog nazywa to ósmym tygodniem ) to juz niedługo do konca trgo pierwszego :)

Hej

Ulicha ja w poprzedniej ciazy tez mialam mega mdlosci:-( chyba cos do 15tyg...niechcialabym powtorki!

Emenems kurde ja z okolic Poznania jestem , wiec sie z Wami nie spotkam:/

delikatnie plamie, i postanowilam ze wezme na jutro urlop planowany, potem niby mam 2 czerwca wrocic do pracy, ale w ten dzien mam wizyte i mam nadzieje ze jest wszystko w porzadku;-)

Kochane widze ze Was po malu mecza mdlosci:/ ja odpuka cisza narazie;-)

Po malutku zgadza sie - mi ciezko to jakos wyłuskać bo ja ogolnie czuje sie jakby mnie czołg przejechał az zStanawiam sie czy moze mam poligon w domu hahahha
Ja nie miewałam wczesniej takiego samopoczucia nigdy tylko na kacu wiec jak to to to mam to :D

reklama
Ja też jestem wykończona, nawet teraz jak wstałam z trzy godzinnej drzemki...
Kochane Mamy , dziś Dzień Mamy! Wszystkiego dobrego!;) szczęśliwych 9 miesięcy!;)

Do góry