reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja sie czuje troche jak przeziebiona - zjadlam bułkę z jajkiem bo tylko to mi przechodzi. Głodna jestem a jak pomysle na co mam ochote to na nic ....
Juz czekam do 15.30 blizej niz dalej !!!!

reklama
Dziewczyny, a gdzie dokładnie chcecie zrobić to spotkanie?
Ja odpukać narazie jakiś strasznych dolegliwości nie mam, trochę mnie mdli, nie mam apetytu, brzuch nie boli prawie wcale, mam za to już od dobrych 2, 3 tygodni taki dziwny "metaliczny?" smak w ustach, trochę jakbym była chora ;)

Witam i ja bym chciała do Was dołączy. Jestem w 6 tyg ciąży i planowana data porodu to 25.01. Mam już prawie 6 letniego synka, a o drugie dziecko staramy się już ponad 3 lata. 1,5 roku temu Poroninie ale tym razem wiem że wszystko będzie dobrze. Mieszkam w UK wiec najbliższą wizytę mam dopiero 10 czerwca.

Ale czarne nastroje tu dziś panują. U mnie jeszcze słoneczko świeci więc ciś porobię zanim zalegnę na kanapie :) byłam dziś wyniki zrobić podstawowe i bete. Wyniki jutro wrrr tyle czekania... A mała po drodzę babci podrzuciłam więc mam labę... :) współczuje Wam, że się jeszcze w pracy męczycie. Ja od wczoraj na urlopie a dziś mój kiero dzwonił jak się czuje, do kiedy chcę urlop i czy na zwolnienie pójdę od razu po urlopie. Nie robi problemów tylko że u nas to duża firma i kobiety sporo dźwigają więc L4 wskazane od samego początku ciąży...

A u nas zaczyna się chmurzyc. . Jupii może nie będzie tego festynu bo nie dam rady iść :(

Madziarra ja to chce jak najdłużej pracowac no o jezyk tez chodzi nie moge nie uzywac norweskiego w pracy dwa lata - macierzyński bedzie rok to starczy wiec teraz ew na pol etatu albo cos .... Takie uroki a tak to wszysxy mega mili i dobrze nastawieni i gratulują oczywiscie :)

Dominika witaj :) gratulacje !!

właśnie dlatego chciałam zawsze w dużej firmie pracować :D tu nawet wolnego nie można wziąć bo nie ma cię kto zastąpić :/

Moja to ciezko powiedziec czy duza czy mała - po prostu ttlko ja robie zamowinia haahah a zatrudniamy koło 40 osob

reklama
Do góry