reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Witam, wczoraj już nic nie pisałam, bo wróciliśmy po 20 do domu, byłam padnieta, aż mąż zerkal co chwile czy żyję :p.Dziś byłam w przedszkolu u córci z okazji dnia mamy. .a jak wróciłam to wzięłam się za sprzątanie domu. .

Martwi mnie to, że nie czuje jakbym była w ciąży. .Nawet piersi nie bolą, Boziu oby wszystko było ok..oby do piątku. .Chyba umrę z nerwów. .

reklama
Wszystkim Mamusiom tym już obecnym i tym oczekującym wszystkie najlepszego, by to co się już zaczęło, dobrze się skończyło :-)

Chciejka no ja tez sie juz po malu martwie:/ ale musimy myslec pozytywnie!!!!

Rowniez Wam kobietki zycze zdrowka, by byly to piekne 9miesiecy;-)

Dzień dobry :) chyba nie parę dni nie było, wg Endomondo zrobiłam przez ostatnie dwa dni blisko 18km z wózkiem :) a co póki się nie toczę to jest fajnie ;)

Dziewczyny bez stresu, z tymi objawami, wcale nie musicie ich mieć. Ciąża to nie choroba.

Chciejka jak w pierwszej ciąży żaliłam sie ginowi, że martwi mnie brak objawów to mi kazał się cieszyć i mówił że mi tylko w ciąży chodzić w takim razie :) i teraz też nie mam objawów poza bólem brzucha. Boli w dole tak jakby w konkretnych punktach, na chwile zaraz puszcza i boli w innym miejscu. I to mnie martwi heh :) ale jutro wyniki bety to sie uspokoje troche mam nadzieje :)

reklama
Do góry