reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Myślałam że sobie dłużej pośpie z Olinem a ten tylko h się drzemną :( teraz się chyba wezmę za obiad :) pogoda pod psem pada to nawet tez nie ma jak iść na spacer :( powoli zaczynają mi się mdłości jak będzie tak samo co z olinem to już sobie współczuję 24 h na dobę i tak do 18 tyg :(

Seę you klikasz na obojętnie jaki suwaczek czy to u mnie czy innej dziewczyny i od razu przekierowanie masz na stronę gdzie możesz sama stworzyć taki suwaczek, później wchodzisz w panel użytkownika i po lewej stronie masz edytuj sygnature kopiujesz pierwszy link i wklejaszm zapisuje sz i masz suwaczek. Mam nadzieję że zrozumiale napisałam :)

Aktina ja mam takie samo widmo do konca tygodnia ... Generalnie zero - nikt tego nie zrobi tylko ja
W przyszłym tygodniu jest moja koelznaka z biura i to nir do konca ze moze mnie zastąpić ale umie robic to co ja ale wiesz, ona ma swoja robotę :D jest takim przedstawicielem wiec musi jezdzic po sklepach 3 dni w tygodniu .. Jak mnie nie ma to siedzi i klepie te zamowinia ale predzej czy poznoej ktos bedzie musiał za mnie przyjsc jak na dobre odejdę - bo jak tydzien/dwa to ok ona posiedzi ale jak wiecej to jie da rady bo swoje musi ....

Musimy sie wspierać :D

Mezowi tak mnie szkoda, bo nic nie mogłam przełknąć s głodna byłam i mowilam ze jedyne co mi przez gardło przejdzie to jajecznica i ten moj maz chciał jechac do domu zrobic jajecznice i mi przywieźć do biura ... :) kochany :) ale az taka nie jedtem zeby tak go wykorzystywać . Cos tsm zjadlam.
Bo my mieszkamy 5 minut samochodem od pracy :)

Atkina tak się chyba nie da zrobić ze zwozwolnieniem, ewentualnie weź od gina zaświadczenie ze jesteś w ciąży i daj pracodawcy z infem, że źle się czujesz i możesz iść w każdej chwili na zwolnienie ;) albo nic nie mówić , bo różnie bywa i robią później problemy :(

ja w sierpniu chce wrócić do pracy po moich urlopach, właśnie z zaświadczeniem o ciąży, nie mam kontaktu teraz z nikim z firmy bo zostały tam tylko same kapusie, wszyscy normalni juz nie pracują bo zostali wywaleni kiedy byłam w ciąży :( teraz nie mam już ochrony wiec tez nawet im o ciąży nic nie powiem, chce mieć pewność że to ja będę miała ostatnie zdanie do powiedzenia i czy wogole mam powrót. Na urlopie nie mogą mnie zwolnić ale po urlopie jak najbardziej. Dlatego jak będą chceli mi dać wypowiedzenie to dam zaświadczenie i bum :)

No nie mogę nic nie powiedzieć bo potem dopiero będzie problem z pójściem na wolne .. :p mogę iść dopiero jak przyjmie i przedszkoli kogoś nowego :(

Emenems współczuje mdłości tez nie potrafiłam nic przełkąć,teraz jeszcze mogę jeść ale jak długo to potrwa to tez nie wiem :( moze jakieś sucharki albo kanapeczki i tak powoli żuj? ??

reklama
kurde laski ledwo oddychać normalnie tak mam pozatykane wszystko a ta wodę morska to o kant tyłka obić :/

Do góry