reklama
*martusia*
Fanka BB :)
tabelka jest w podpisie simki trzeba w nią wejść i samemu mozna się dopisać
aaaa, dziekuje
Myślałam że sobie dłużej pośpie z Olinem a ten tylko h się drzemną teraz się chyba wezmę za obiad pogoda pod psem pada to nawet tez nie ma jak iść na spacer powoli zaczynają mi się mdłości jak będzie tak samo co z olinem to już sobie współczuję 24 h na dobę i tak do 18 tyg
Seę you klikasz na obojętnie jaki suwaczek czy to u mnie czy innej dziewczyny i od razu przekierowanie masz na stronę gdzie możesz sama stworzyć taki suwaczek, później wchodzisz w panel użytkownika i po lewej stronie masz edytuj sygnature kopiujesz pierwszy link i wklejaszm zapisuje sz i masz suwaczek. Mam nadzieję że zrozumiale napisałam
Seę you klikasz na obojętnie jaki suwaczek czy to u mnie czy innej dziewczyny i od razu przekierowanie masz na stronę gdzie możesz sama stworzyć taki suwaczek, później wchodzisz w panel użytkownika i po lewej stronie masz edytuj sygnature kopiujesz pierwszy link i wklejaszm zapisuje sz i masz suwaczek. Mam nadzieję że zrozumiale napisałam
Aktina ja mam takie samo widmo do konca tygodnia ... Generalnie zero - nikt tego nie zrobi tylko ja
W przyszłym tygodniu jest moja koelznaka z biura i to nir do konca ze moze mnie zastąpić ale umie robic to co ja ale wiesz, ona ma swoja robotę jest takim przedstawicielem wiec musi jezdzic po sklepach 3 dni w tygodniu .. Jak mnie nie ma to siedzi i klepie te zamowinia ale predzej czy poznoej ktos bedzie musiał za mnie przyjsc jak na dobre odejdę - bo jak tydzien/dwa to ok ona posiedzi ale jak wiecej to jie da rady bo swoje musi ....
Musimy sie wspierać
Mezowi tak mnie szkoda, bo nic nie mogłam przełknąć s głodna byłam i mowilam ze jedyne co mi przez gardło przejdzie to jajecznica i ten moj maz chciał jechac do domu zrobic jajecznice i mi przywieźć do biura ... kochany ale az taka nie jedtem zeby tak go wykorzystywać . Cos tsm zjadlam.
Bo my mieszkamy 5 minut samochodem od pracy
W przyszłym tygodniu jest moja koelznaka z biura i to nir do konca ze moze mnie zastąpić ale umie robic to co ja ale wiesz, ona ma swoja robotę jest takim przedstawicielem wiec musi jezdzic po sklepach 3 dni w tygodniu .. Jak mnie nie ma to siedzi i klepie te zamowinia ale predzej czy poznoej ktos bedzie musiał za mnie przyjsc jak na dobre odejdę - bo jak tydzien/dwa to ok ona posiedzi ale jak wiecej to jie da rady bo swoje musi ....
Musimy sie wspierać
Mezowi tak mnie szkoda, bo nic nie mogłam przełknąć s głodna byłam i mowilam ze jedyne co mi przez gardło przejdzie to jajecznica i ten moj maz chciał jechac do domu zrobic jajecznice i mi przywieźć do biura ... kochany ale az taka nie jedtem zeby tak go wykorzystywać . Cos tsm zjadlam.
Bo my mieszkamy 5 minut samochodem od pracy
Atkina tak się chyba nie da zrobić ze zwozwolnieniem, ewentualnie weź od gina zaświadczenie ze jesteś w ciąży i daj pracodawcy z infem, że źle się czujesz i możesz iść w każdej chwili na zwolnienie albo nic nie mówić , bo różnie bywa i robią później problemy
ja w sierpniu chce wrócić do pracy po moich urlopach, właśnie z zaświadczeniem o ciąży, nie mam kontaktu teraz z nikim z firmy bo zostały tam tylko same kapusie, wszyscy normalni juz nie pracują bo zostali wywaleni kiedy byłam w ciąży teraz nie mam już ochrony wiec tez nawet im o ciąży nic nie powiem, chce mieć pewność że to ja będę miała ostatnie zdanie do powiedzenia i czy wogole mam powrót. Na urlopie nie mogą mnie zwolnić ale po urlopie jak najbardziej. Dlatego jak będą chceli mi dać wypowiedzenie to dam zaświadczenie i bum
reklama