reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja Wam powiem ze tez się martwilam brakiem ciążowych objawów bo do wczoraj nic mi nie dolegalo poza bólem piersi który miałam już od owulacji a dokładniej od ovitrelle. A dziś juz złapały mnie mdlosci nie są jeszcze bardzo uciążliwe ale są przez cały dzień.

reklama
Współczuję Wam, że nie możecie mieć wolnego. Na moje miejsce jest już ktoś- siostra szefowej, więc spokojnie mogę siedzieć w domu.
Dzisiaj to mi się przydało, bo czułam się masakrycznie. Albo pogoda, albo brak witamin, ale byłam kompletnie bez sił.

Ulicha- zwolnić Cię nie zwolnią, bo jesteś w ciąży :) No i dobrze że teraz się zdecydowaliście. Ja będąc z córką w ciąży pracowałam dorywczo i studiowałam (na szczęście miałam rentę rodzinną), więc zanim się zdecydowaliśmy na drugie dziecko to trzeba było stałą pracę znaleźć.

Zaczął się wieczór, zaczęły się mdłości, ehhh

dominikak- witaj i gratulacje

madziarra- no to fajnie, że tak w pracy problemów nie robią

Joa.Le- to odpoczywaj i zdrowiej

julia- ja też z okolic Poznania, a skąd dokładnie jesteś?

green- oj ja ostatnio też takie drzemki potrafię sobie robić

Simka u mnie tez niema w sumie problemu z moim stanowiskiem, bwdzie troche zamieszanie bo beda musieli te osobe znalesc i przeszkolic;-)
a najlepsze jest to ze tydzien temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, w sumie to niemialo byc owulacji byc wiec lekki szok hehe.
i powiedzialam przyjaciolce z ktora pracowalam na tym dziale, a wczoraj ona dowiedziala sie ze jest w ciazy;-);-);-) bardzo sie ciesze bo terminy bedziemy miec podobne;-) no ale wspolczuje przelozonej bo dzis jak bedzie ok to dowie sie o ciszy kumpeli, bo juz idzie na L4 a ja dopiero po urlopie 2 cserwca jak bedzie ok to wezme L4.
Kochana ja mieszkam w okolicach Sremu, a ty?

Dzis ma corka przedstawienie z okazji dnia matki;-)

I chyba pojade na te bete tak dla spokoju;-)

Wchodzę dzis w 8 tydzien, w poatek usg, doczytalalm ze ryzyko poronienia spada po 8 tygodniu do 10% po 13tygodniu do 1/2%.
Najwiecej jest do 6 tygodnia.... Ja oczywisvie juz z dusza na ramieniu bo w poatek usg ....

Ja dzis 8tydz 6 dzien czyli 9 tydz a jutro 9 tydz 1 dzien wiec 10 tydz ale ciekawe co mi lekarz w piatek powie bo mowil ze ciaza mlodsza.

Doczytalam ze jak jest tętno powyżej 60 na minute to jest ok :D no czytam i czytam i nir umiem tsk po prostu byc e ciazy no... Stres ciągły.
To najgorsze za toba Karola :D

reklama
Chciejka ja na 11.15 wiec koło 6.30 wyjazd z domu :)

Ale tam maja subwaya wiec na bank zaatakuje na jakas kanapkę hahaha bedzie juz po porannych mdlosciach :)
Mega stres

Do góry