reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Aktina. ...dziękuję za pamięć. Wizyta na 15:20.

Siusiu tez robię częściej, jak przy zapaleniu pecherza. Dziś jajniki bardziej bolą. .oby do piątku. .

reklama
simka - weź sobie ustaw też link do bloga w podpisie :p bo nie pamietam juz na któej stronie był :)

Znalazłam juz :):)

Ostatnia edycja:
Limonka- cieszę się, że blog się podoba :)
Mnie trochę ciągnie w bliźnie, ale ja długo po cc nie czułam tego miejsca, nadal dla mnie blizna jest jakaś dziwna.

Dostałam od gina skierowanie do dentysty, mam przynieść zaświadczenie o stanie uzębienie i ew. o leczeniu. Wy też coś takiego macie? A termin na NFZ na 5 lipca. To sobie poczeka mój gin na to zaświadczenie, bo ja nie będę znów płacić za kolejnego lekarza. A podobno kobiety w ciąży mają pierwszeństwo w kolejkach u lekarza (tak miałam u kardiologa, zamiast czekac kilka miesięcy miałam wizytę na za tydzień)

Bettka- no i fajnie, ze tak pozytywnie przyjęli tą wiadomość

w pierwszej ciazy ani jeden ani drugi gin nie wymagal takiego zaswiadczenia, chociaz w karcie ciazy byla rubryka poswiecona dentyscie, jednak zbytnio nie dopytywalam. Teraz tez jeszcze nie mialam takiego obowiazku:)

Mnie jeszcze nie pytał, ale to zapewne kwestia czasu. Ponieważ moja siostra która rodzi w sierpniu musi takie zaświadczenie zanieść. .Podobno dużo poronien jest właśnie od zębów tzn próchnicy. .

Czesc dziewczyny :-) dolaczam sie i ja do was. U Mnie to juz 7tydz5dz. Wg om termin mam na koniec grudnia ale z usg wychodzi 8stycznia. To moja 3 ciaza ale niestety 2poprzednie poronilam. Kilka dni temu bylam w sxpitalu i zdiagnozowano u mnie krwiaka wiec i ta ciaza jest zagrozona. Jutro wieczorem mam wizyte u swojego ginekologa i mam ogromna nadzieje ze sie choc troche zmniejszyl. :-) jeszcze nie przeczytallam waszych wszystkich wypowiedzi ale obiecuje to nadrobic

Simka poprzednio nie dostałam skierowania do dentysty. Ginekolog tylko zapytał czy mam coś do leczenia i tyle.

Hej Olcia:D powodzenia, aby tym razem było ok :)

oj dziewczyny ja też dużo siusiam, w sumie chwilami mam wrażenie, że nic innego nie robię ;) ja mam wizytę w środę po południu, chyba zwariuje do tego czasu. Mnie akurat mój jeden jedyny jajnik jakoś nie boli, mam za to chyba "zaparciowy" problem, dosyć bolesny i nieprzyjemny:crazy:,ale cóż poradzić.

reklama
xkarola dzięki za radę ;) z owocami muszę uważać, jestem alergikiem do potęgi entej surowe warzywa, owoce raczej nie wchodzą w grę, taka ze mnie gospocha, że nawet ziemniaków nie mogę obierać jestem nawet w trakcie odczulania, które ze względu na ciążę na pewno przerwę, ale siemienia lnianego i wody będę próbować :) może wrócę też do owsianki na śniadanie ;)

Ostatnia edycja:
Do góry