reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

kropka pl współczuję bardzo :( trzymaj się dzielnie :*

pruska, tutti super wieści

my z młodą całe popołudnie na placu zabaw :)

dziewczyny mam takie pytanie.. zrobił mi się ostatnio okropny pieprzyk i rośnie. .i taki dziwny jest. . mam już kilka, ale są takie normalne i w niczym nie przeszkadzają a ten jest duży i straszny, wiecie może gdzie z tym iść ? do dermatologa czy do jakiegoś chirurga od razu.? bym go chętnie wyciela ale nie wiem czy w ciąży robi się takie rzeczy :(??

reklama
Tutti gratuluje serduszka! ;-)

Kropek trzymaj się. Każdy powinien mieć możliwość pozegnania się z kims bliskim kto odszedł. Tulam i oby kolejny raz był szczęśliwy.

Chciejka ja mam niedoczynność tarczycy. 1 ciąża z pierwszego cyklu. Bez problemu kontrole TSH co miesiąc i zwiększoną dawka leku by dziecku nie zabrakło.
Teraz 2 ciąża również z pierwszego cyklu starań. Zobaczymy jak będzie. Dziś byłam u endo powiedzieć o ciąży i juz zwiększyła mi dawkę leków. A przy okazji robienia badan co miałam zlecone od endokrynologa to bete zrobilam. Skoro i tak mnie kluli :)

Aktina lec do dermatologa. Z pieprzykami lepiej nie ryzykować. Niech zobaczy to fachowiec. Albo do rodzinnego idź. I tak na NFZ musisz mieć skierowanie do dermatologa

A co do lekow to jesli ktoras z Was chcialaby to moge oddac luteine 50 w pudelku zostalo 26szt i duphaston w listku zostalo 21szt.

Kochana trzymaj - w krotce sie przyda ... Ja teraz koncze duphaston z przed 3 lat...:)

Iwonn a ile masz?:D

Dzień dobry. .Źle spałam, jakieś złe myśli mam w głowie. Chyba pójdę na kolejną betę, żeby mieć pewność czy przyrasta prawidłowo. .

Ja podobnie - ogolnie czuje sie niewyspana ale typowo ciążowych objawów brak .... Nadal a to 7 tydzien

reklama
Do góry