reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Piersi niby większe i pełniejsze, ale 0 bólu, mówienia itp..nie wspomnę o mdlosciach i reszcie..Robie dziś betę, wole wiedzieć co się dzieje. .

Starajmy się nie nakręcac, może objawy dopiero przyjdą. .

reklama
KarolinaE trzymam kciuki :)

Mnie generalnie strasznie piersi bola i mam takie ciagniecie w dole brzucha. Wracam z pracy i jestem potwornie zmeczona jakbym biegala non stop.

Dzisiaj moj żołądek jakis taki niepewny czyzby pierwsze nudnosci? Oby nie ;)

Pruska ja wczoraj tsk miałam, byłam wykończona po prcy a mam spokoj. zobaczymy dzis. Piersi moze okrąglejsze ale nie wieksze. Usg dopiero w następny piatek - zazdroszcze wam se możecie sobie chodzic tak czesto

Tutti super♡!!!!
Kropkapl bardzo mi przykro odezwij sie jak ci ida staranka :-)
Karolina czekamy na info po wizycie :-)
Witam wszystkie mamusie nowe :-) mam nadzieje ze juz sie nasze grono nie zmniejszy!!!

Dziewczyny mam pytanie odnośnie sniadan :) ja jestem przyzwyczajona do jedzenia rano jakis serkow owocowych - ale po nich teraz jestem glodna jak wilk :)

Jecie normalne sniadania tj jakies kanapki czy moze musli itd co daje najwiecej sily?:)

Pruska ja jem kanapki z rucola lub roszponka, wedlinka/serek, avokado i pomidorek malinowy [emoji3] a na deser kefir truskawkowy [emoji3]

Cześć dziewczyny :)
Czas chyba dołączyć do waszego grona :biggrin2: W poniedziałek rano pierwszy test, oczywiście 2 kreseczki :) We wtorek wieczorem kolejny - również dwie :) Wczoraj już byłam u gin.. niestety wiele jeszcze nie było widać ale jest! Ciąża potwierdzona, 5 tydzień i 1 dzień dziś :-D Termin porodu jaki wyliczyła mi aplikacja "asystent ciążowy" to 20.01.2016. I wygląda na to, że będziemy mieć wszyscy urodziny miesiąc po miesiącu.. dzidzia styczeń, tata luty a mama marcowa :) Mam 28 lat i to moje pierwsze maleństwo.. albo dwa :O Wczoraj na USG było widać dwa pęcherzyki aczkolwiek gin nie do końca była przekonana czy to bliźniaki czy nie .. Planuję w przyszłym tygodniu iść na NFZ po skierowania na badania chociażby to może się wyjaśni :)

reklama
Do góry