reklama
karolinaE
Fanka BB :)
To ja kubicuje blizniakom [emoji3][emoji3][emoji3]
Kropka- bardzo mi przykro. Mam nadzieję szybko do nas wrócisz z dobrą wiadomością.
Iwonn- witaj
aktina- z pieprzykami trzeba szybko. Do rodzinnego po skierowanie i do dermatologa, w razie co on pokieruje dalej. A gdzie ten pieprzyk? Teraz szybko się to robi, więc może w ciąży wytną
Brzuch mnie dzisiaj pobolewa, chyba po wczorajszym badaniu, lekko mnie też chyba poobcierał
karolinaE- czekamy na relację
chciejka- ja jem kanapki, albo płatki. A głodna jestem non stop. Wczoraj zjadłam koło 20 kolację, a o 22 już w łóżku, burczało mi w brzuchu
Się śmieję do M, ze to na pewno facet bo wiecznie głodny
A położna mi wyliczyła, ze mogę przytyć 16 kg , hehe, wolałabym jak poprzednio ze 6
No i mam brać witaminy, a wszystkie dla kobiet w ciąży to duże tabletki, a ja nie umiem łykać Nie wiem co mam zrobić i brać
Bettka- witam, ale nas już tu dużo Super, gratulacje. Może będą bliźniaki
A jak z kąpielami? Ja zawsze brałam dłuuugie gorące kąpiele, a podobno nie można (w poprzedniej ciąży miałam prysznic to i problemu brak). Teraz leję ciepłą, letnią
Iwonn- witaj
aktina- z pieprzykami trzeba szybko. Do rodzinnego po skierowanie i do dermatologa, w razie co on pokieruje dalej. A gdzie ten pieprzyk? Teraz szybko się to robi, więc może w ciąży wytną
Brzuch mnie dzisiaj pobolewa, chyba po wczorajszym badaniu, lekko mnie też chyba poobcierał
karolinaE- czekamy na relację
chciejka- ja jem kanapki, albo płatki. A głodna jestem non stop. Wczoraj zjadłam koło 20 kolację, a o 22 już w łóżku, burczało mi w brzuchu
Się śmieję do M, ze to na pewno facet bo wiecznie głodny
A położna mi wyliczyła, ze mogę przytyć 16 kg , hehe, wolałabym jak poprzednio ze 6
No i mam brać witaminy, a wszystkie dla kobiet w ciąży to duże tabletki, a ja nie umiem łykać Nie wiem co mam zrobić i brać
Bettka- witam, ale nas już tu dużo Super, gratulacje. Może będą bliźniaki
A jak z kąpielami? Ja zawsze brałam dłuuugie gorące kąpiele, a podobno nie można (w poprzedniej ciąży miałam prysznic to i problemu brak). Teraz leję ciepłą, letnią
Pruska - zeby sie najeść na dluzej musisz jesc białka tłuszcze bo dluzej sie rozkładają wiec jak było napsiane, avocado swietne zródło zdrowego tłuszczu slbo garść orzechow włoskich albo migdałów oczywiscie nie solonych, albo jajka na sniadanie powinno byc lepeiej
Sumka ja mam tylko prysznice w domu wiec problem rozwiązany ale lekarz mowil zeby nie brac kąpieli jak to możliwe długich zeby ew zakażeń nie nabawić sie.
Ja rano znowu miałam kaca teraz lepiej troche
Witam nowa styczniowa mamę
Ja rano znowu miałam kaca teraz lepiej troche
Witam nowa styczniowa mamę
chciejka32
Witam nowa mamę. .beta gratuluję bliźniaków macie już w rodzinie?
Ja stoję w kolejce na betę
Ja stoję w kolejce na betę
_Ewelinka_
Hej :-)
mysle, ze moge juz oficjalnie do Was dołączyć. Test mi wyszedł w srode, ale nadal bladzioszek....okresu nie mam od dwoch dni wiec wszystko wskazuje na to, ze sie znowu udało za pierwszym razem! :-) w sobotę zatestuje jeszcze raz, tak dla pewności.
termin porodu wypada pomiędzy 28-31 stycznia.
mysle, ze moge juz oficjalnie do Was dołączyć. Test mi wyszedł w srode, ale nadal bladzioszek....okresu nie mam od dwoch dni wiec wszystko wskazuje na to, ze sie znowu udało za pierwszym razem! :-) w sobotę zatestuje jeszcze raz, tak dla pewności.
termin porodu wypada pomiędzy 28-31 stycznia.
Mali250393
Witam nowe mamy.
Simka ja w drugiej ciazy bralam kapiele nie raz nawet bardzo cieple. To byla jedyna rzecz ktora usmierzala bol plecow w 3 trymestrze.
Simka ja w drugiej ciazy bralam kapiele nie raz nawet bardzo cieple. To byla jedyna rzecz ktora usmierzala bol plecow w 3 trymestrze.
reklama