*martusia*
Fanka BB :)
MArtusia - a jak teraz się czujesz ? normalnie w miare? Leć do tego kardiologa lepiej dmuchac na zimne
Justi - miłej pracy, bez bólu Ja w domu to raz posiedze raz poleze Ide zraz na kawe i sniadanko
Dobrze ze mamy wolne od tego 25-tego. akurat potem 2 tygodnie to bedzie po wynikach juz, wiec nie bede musiała sie dodatkowo praca denerwowac, zjame sie mieszkanaiem
Miłego dnia
Musisz z lekarzem przeanalizować swoja diete to po pierwsze czy jesz wszystko ci potrzebujesz i sprawdzic układ krążenia bo moze nie daje rady i stad ten kardiolog moze tez byc cukrzyca ciążowa wiec nie bagatelizować tylko kontrolowac !!
*martusia* ja tez się szybko mecze i marze żeby już urodzić i mieć to za sobą wczoraj nawet była u mnie kolezanka i mowi do mnie tak"pewnie niemozesz się doczekać pierwszych ruchów"a ja do niej nie porodu,chce już być w 9mcu i urodzić
ja dopiero po śniadanku teraz musze się ogarnąć i leciec do sklepu
Martusia, poza tym pamiętaj, że każda ciąża jest inna. I nie ma co porównywać pierwszej i tej. Wtedy też miałaś więcej czasu i możliwości, żeby bardziej o siebie zadbać, wypoczywać. Teraz masz trzylatka obok i mniej czasu dla samej siebie.
Trzymaj się dzielnie. Przebadaj się.
Ja na razie czekam z utęsknieniem na pierwsze ruchy. Bardzo bym chciała już je poczuć. Ale na razie nic...
dzieki dziewczyny za mile slowa, obgadam z lekarzem to wszystko bo moze cos przegapilam. w 1 ciazy tez to mialam ale juz pod koniec a tu dopiero 15 tc. czuje sie momentami jak kula u nogi, zadnego ze mnie pozytku, az sie mi plakac chce ze taka bezuzyteczna sie stalam. tyle mialam planow na wakacje, na plaze, do zoo, nad Wisle i... nie dam rady. :-(;-(