reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Tez chodzę niewyspana, Olinowi idą dalej żeby o wyjść nie mogą a ten całą noc albo jęczy albo rzuca się po całym łóżku a nad ranem kładzie się na mnie i tak potrafi spać 2 do 3 h :( a ja wtedy się zaczynam dusić bo mnie dziecko grzeje jak kaloryfer :(

reklama
Ulicha no kurde co za chłop. Mężczyźni tacy mądrzy ,a jak zwykle przeziębienie przyjdzie to umierają. Zeby tak kilku ciaze przeżyło to by potem mogli gadać. Moj na szczescie wie jak ciaza mnie fizycznie osłabiła i nawet syna do szkoły zaprowadzi żebym mogła odpocząć. Twój musiałby sam na sam zostać z Twoimi obowiązkami i dzieckiem rzecz jasna.

Ulicha chyba facetom slonce przygrzalo bo moj ostatnio tak przegial ze slow brak. W dzien wizyty u gin, jak wrocil z pracy i dzwonil do mnie( miszkamy jeszcze osobno) zamiast zapytac co lekarzm mowil zalil sie na swoj samochod ze cos sie zepsulo.. a potem zdziwiony ze wkurzona jestem i twierdze ze sie nie interesuje

Hej, hej:)
Marcepanku, innabajka świetne wieści! Gratuluje i czekamy na fotki:)

Martusia, wypoczywaj i nabieraj sił.

Simka, fajnie, ze trafiłaś na dobra trenerkę. Duży koszt takich zajęć?

Ulicha, współczuje:( tez zauważyłam, ze w pierwszej ciazy bardziej sie troszczyl:/ ile juz u Olina ząbków?:)

Tez mam dzisiaj wizyte, ale dopiero na 19.00, strasznie sie stresuje, bo od wczoraj słabiej czuje ruchy i dosc mocno brzuch pobolewa:/

Ulicha chyba facetom slonce przygrzalo bo moj ostatnio tak przegial ze slow brak. W dzien wizyty u gin, jak wrocil z pracy i dzwonil do mnie( miszkamy jeszcze osobno) zamiast zapytac co lekarzm mowil zalil sie na swoj samochod ze cos sie zepsulo.. a potem zdziwiony ze wkurzona jestem i twierdze ze sie nie interesuje

Kiedy planujecie ze soba zamieszkac? Polecam im szybciej tym lepiej :D

Skąd ja znam to olewactwo:D z tydzien temu musiałam jechać do alergologa z Małym dosc spory kawałek od nas, dzwonię i tłumacze mu, ze jest mi ciezko, nie wiem czy dojadę. Usłyszałam: "dasz rade"!!! Albo jak Młody daje popalić, to żebym mu pospiewala... Teraz jak tylko jeknie, ze nie ma np. Czystej bielizny, kwintuje to jego słynnym : dasz rade :D a jak żali sie, ze cos w pracy nie tak, zeby sobie pospiewal;p

Innabajka a przeczucie miałaś na dziewczynkę czy chłopca? :-)

Mysiaka jak najszybciej zamieszkajcie razem. To bardzo ważne, żebyście nauczyli się siebie w codziennych sytuacjach. I niestety nie jest to łatwe.

Marcepanek - śliczny Bąbelek? Wiesz jaka płeć?

Ja na mojego męża nie mogę narzekać. Jest mocno zaangażowany i bardzo pomocny i wspierający. Tyle że to nasza pierwsza ciąża. Mam nadzieję, że mu się przy drugim nie odmieni.

reklama
Od wrzesnia mamy mieszkac razem.. Z JEGO MATKA-ciekawe co z tego wyjdzie.. na caly sierpien jade do swoich rodzicow bo w roku akademickim ich nie widuje tylko na swieta..

Do góry