Tez chodzę niewyspana, Olinowi idą dalej żeby o wyjść nie mogą a ten całą noc albo jęczy albo rzuca się po całym łóżku a nad ranem kładzie się na mnie i tak potrafi spać 2 do 3 h a ja wtedy się zaczynam dusić bo mnie dziecko grzeje jak kaloryfer
reklama
Marcepanek
Fanka BB :)
Ulicha no kurde co za chłop. Mężczyźni tacy mądrzy ,a jak zwykle przeziębienie przyjdzie to umierają. Zeby tak kilku ciaze przeżyło to by potem mogli gadać. Moj na szczescie wie jak ciaza mnie fizycznie osłabiła i nawet syna do szkoły zaprowadzi żebym mogła odpocząć. Twój musiałby sam na sam zostać z Twoimi obowiązkami i dzieckiem rzecz jasna.
Innabajka
Dziewczyny, ja juz po i wszystko dobrz. Bole mam przez to ze dziecko ulozylo sie poprzecznie i ponoc po 20 tyg sie przekreci
Lekarz obstawia dziewczyne, tak jak lekarka z genetycznego.
Cisnienie ok i od poczatku ciazy mam 3,5 kg na plusie
Lekarz obstawia dziewczyne, tak jak lekarka z genetycznego.
Cisnienie ok i od poczatku ciazy mam 3,5 kg na plusie
Ulicha chyba facetom slonce przygrzalo bo moj ostatnio tak przegial ze slow brak. W dzien wizyty u gin, jak wrocil z pracy i dzwonil do mnie( miszkamy jeszcze osobno) zamiast zapytac co lekarzm mowil zalil sie na swoj samochod ze cos sie zepsulo.. a potem zdziwiony ze wkurzona jestem i twierdze ze sie nie interesuje
Limonka87
Hej, hej
Marcepanku, innabajka świetne wieści! Gratuluje i czekamy na fotki
Martusia, wypoczywaj i nabieraj sił.
Simka, fajnie, ze trafiłaś na dobra trenerkę. Duży koszt takich zajęć?
Ulicha, współczuje tez zauważyłam, ze w pierwszej ciazy bardziej sie troszczyl:/ ile juz u Olina ząbków?
Tez mam dzisiaj wizyte, ale dopiero na 19.00, strasznie sie stresuje, bo od wczoraj słabiej czuje ruchy i dosc mocno brzuch pobolewa:/
Marcepanku, innabajka świetne wieści! Gratuluje i czekamy na fotki
Martusia, wypoczywaj i nabieraj sił.
Simka, fajnie, ze trafiłaś na dobra trenerkę. Duży koszt takich zajęć?
Ulicha, współczuje tez zauważyłam, ze w pierwszej ciazy bardziej sie troszczyl:/ ile juz u Olina ząbków?
Tez mam dzisiaj wizyte, ale dopiero na 19.00, strasznie sie stresuje, bo od wczoraj słabiej czuje ruchy i dosc mocno brzuch pobolewa:/
Innabajka
Ulicha chyba facetom slonce przygrzalo bo moj ostatnio tak przegial ze slow brak. W dzien wizyty u gin, jak wrocil z pracy i dzwonil do mnie( miszkamy jeszcze osobno) zamiast zapytac co lekarzm mowil zalil sie na swoj samochod ze cos sie zepsulo.. a potem zdziwiony ze wkurzona jestem i twierdze ze sie nie interesuje
Kiedy planujecie ze soba zamieszkac? Polecam im szybciej tym lepiej
Limonka87
Skąd ja znam to olewactwo z tydzien temu musiałam jechać do alergologa z Małym dosc spory kawałek od nas, dzwonię i tłumacze mu, ze jest mi ciezko, nie wiem czy dojadę. Usłyszałam: "dasz rade"!!! Albo jak Młody daje popalić, to żebym mu pospiewala... Teraz jak tylko jeknie, ze nie ma np. Czystej bielizny, kwintuje to jego słynnym : dasz rade a jak żali sie, ze cos w pracy nie tak, zeby sobie pospiewal;p
Marcepanek
Mysiaka bedziecie mieszkać razem zanim sie dzidzius urodzi ? Bo w sumie dobrze by było żebyście sie do tego przyzwyczaili
Limonka czyli dobrze pamiętałam ze w dzisiejszy dzien jest wiecej wizyt
Zdjecie juz dodałam na wątku USG i wizyty ,ale i tu moge
Bąbelek
Zobacz załącznik 700891
Limonka czyli dobrze pamiętałam ze w dzisiejszy dzien jest wiecej wizyt
Zdjecie juz dodałam na wątku USG i wizyty ,ale i tu moge
Bąbelek
Zobacz załącznik 700891
Juti777
Innabajka a przeczucie miałaś na dziewczynkę czy chłopca? :-)
Mysiaka jak najszybciej zamieszkajcie razem. To bardzo ważne, żebyście nauczyli się siebie w codziennych sytuacjach. I niestety nie jest to łatwe.
Marcepanek - śliczny Bąbelek? Wiesz jaka płeć?
Ja na mojego męża nie mogę narzekać. Jest mocno zaangażowany i bardzo pomocny i wspierający. Tyle że to nasza pierwsza ciąża. Mam nadzieję, że mu się przy drugim nie odmieni.
Mysiaka jak najszybciej zamieszkajcie razem. To bardzo ważne, żebyście nauczyli się siebie w codziennych sytuacjach. I niestety nie jest to łatwe.
Marcepanek - śliczny Bąbelek? Wiesz jaka płeć?
Ja na mojego męża nie mogę narzekać. Jest mocno zaangażowany i bardzo pomocny i wspierający. Tyle że to nasza pierwsza ciąża. Mam nadzieję, że mu się przy drugim nie odmieni.
reklama