reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Raz lepiej raz gorzej. Na tym etapie z Olim było już dobrze. A tu takie dni mam że leżę jak zwłoki i nawet ciężko do wc pójść. Nie wiem o co chodzi ale trochę mnie to niepokoi. Szybciej się mecze... I już mam dość, marzę o tym by urodzić. A tu tyle do końca...

Dzięki za troskę.

reklama
MArtusia - a jak teraz się czujesz ? normalnie w miare? Leć do tego kardiologa lepiej dmuchac na zimne :)

Justi - miłej pracy, bez bólu :) Ja w domu to raz posiedze raz poleze :) Ide zraz na kawe i sniadanko :)

Dobrze ze mamy wolne od tego 25-tego. akurat potem 2 tygodnie to bedzie po wynikach juz, wiec nie bede musiała sie dodatkowo praca denerwowac, zjame sie mieszkanaiem :)

Miłego dnia :)

Raz lepiej raz gorzej. Na tym etapie z Olim było już dobrze. A tu takie dni mam że leżę jak zwłoki i nawet ciężko do wc pójść. Nie wiem o co chodzi ale trochę mnie to niepokoi. Szybciej się mecze... I już mam dość, marzę o tym by urodzić. A tu tyle do końca...

Dzięki za troskę.

Musisz z lekarzem przeanalizować swoja diete to po pierwsze czy jesz wszystko ci potrzebujesz i sprawdzic układ krążenia bo moze nie daje rady i stad ten kardiolog moze tez byc cukrzyca ciążowa wiec nie bagatelizować tylko kontrolowac !!

*martusia* ja tez się szybko mecze i marze żeby już urodzić i mieć to za sobą wczoraj nawet była u mnie kolezanka i mowi do mnie tak"pewnie niemozesz się doczekać pierwszych ruchów"a ja do niej nie porodu,chce już być w 9mcu i urodzić:-D
ja dopiero po śniadanku teraz musze się ogarnąć i leciec do sklepu

Martusia, poza tym pamiętaj, że każda ciąża jest inna. I nie ma co porównywać pierwszej i tej. Wtedy też miałaś więcej czasu i możliwości, żeby bardziej o siebie zadbać, wypoczywać. Teraz masz trzylatka obok i mniej czasu dla samej siebie.

Trzymaj się dzielnie. Przebadaj się.

Ja na razie czekam z utęsknieniem na pierwsze ruchy. Bardzo bym chciała już je poczuć. Ale na razie nic...

reklama
Ja na szybko. Wczoraj wyszłam z siebie, siadłam obok i się popłakałam. Dziecko dało mi do wiwatu równo. A że cały dzień do 18:00 byłam z nim totalnie sama... ach, brak słów. Dziś to to grzeczne jak nigdy:eek:
Dostałam antybiotyk, bo wcale mi się nie poprawiło z tym kaszlem.
Dzisiaj od rana zapitalam (czyt. sprzątam) po mieszkaniu, ale czuje się spełniona (w końcu jak na pedantkę przystało). Potem Was poczytam na spokojnie, bo jeszcze mam parę spraw do ogarnięcia. Miłego dnia!

Do góry