reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja nie mówię o ginekologu Ale o endokrynologu.Gina to jakoś przeboleje Ale endo Prywatnie co wiąże się z kwotą 200 zł co 6 tygodni. Ale lekarz powiedział że mnie gdzieś zapisze na Nfz więc to trochę pociesza.

reklama
Ja juz od jakiegos czasu zero głosów czy cos, czuje sie dokaldnie tak jak przed ciaza jezeli chodzi o jedzenie, maz tylko mnie przepytuje z ilości zjedzonych warzyw i owoców i na sile daje troszke wieksze porcje a tak to gdyby nie bóle w plecach to jest ok - z przeziebienia wychodze wiec bedzie super mam nadzieje ale cos ząb ćmi :D nie ma co hahah zawsze cos ale ciazowo jest super

200 za endo?? masakrycznie duzo. to rzeczywiście uderza po kieszeni. Ja chodze na NFZ to choc to odpada no i badania do endo tez na NFZ a te tarczycowe to drogie niektóre

ja płace 100 za endo+ badania, niestety prywatnie, bo na nfz to nie ma szans, mi dopiero w ciazy wyszla nadczynnosc a najblizszy termin za 8 m-cy, na szczescie poszczegolne parametry wyszly ok, wiec to chyba poczatek ciazy,duza ilosc hormonow i wymioty wskazywaly na nieprawidlowosc (podobno tak sie zdarza w I trymestrze)

No właśnie trochę boli finansowo ale co zrobić jak muszę mieć leki a na nfz prędzej umrę. Plus taki że endo mnie gdzieś wciśnie bym tyle nie płaciła. Uroki życia w drogim mieście takim jak Warszawa.

Emenems jakie to głosy Ty masz? Hihi :p

A w ogóle to mam kolejny zły dzień, syn mnie do szewskiej pasji doprowadził dzisiaj aż mało w dupsko nie dostał klapa. Wydarłam się jak głupia na niego tylko aż mi przykro.

Ech, idę spać.

reklama
No właśnie trochę boli finansowo ale co zrobić jak muszę mieć leki a na nfz prędzej umrę. Plus taki że endo mnie gdzieś wciśnie bym tyle nie płaciła. Uroki życia w drogim mieście takim jak Warszawa.

Emenems jakie to głosy Ty masz? Hihi :p

Głodów :D
Głosy zostały Hahahaahahahah

Do góry