reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Juti wreszcie ja juz mam 16 tydzisn. Dzis o 12.30 wizyta u dentysty alez sie boje :-( wole wizyty u ginekologa niz u dentysty :-(
Niewiem co z moimi naczynkami niemialan z tym problemu wczesniej teraz juz drugi raz jak sie bedzie powtarzac to juteo dzwonie do mojego gina :-/

reklama
green_parsley Mnie też w tej ciąży jakoś ominęły krostki i pryszcze;-) I mam tak samo jak Ty, ciągle głodna, ciągle mnie ssie, ciągle jem. O dziwo na wadzę nic się nie dzieje. Mam wręcz wrażenie, że wizualnie schudłam:eek: Albo mi lustra podmienili:-D
monii88 a mnie w ogóle nie ciągnie do zakupów. W sumie wszystko mam i nadal używam przy Wojtku. Jak będzie dziewczyna to dokupię parę ubranek i pewnie drugie łóżeczko. Ale na razie nie chcę o tym myśleć. Pamiętam, że dużo tego było...:szok:
Karolaa:) witam ;-)

Emenems
fajnie, że już zdrowiejesz;-) i mąż pewnie się cieszy;-) Ja noce przesypiam, ale w dzień dalej dycham. Crp wyszło mi czterokrotnie podwyższone i za tydzień mam iść na kontrole jeszcze raz. Moja doktor się śmieje, że ja rezerwuje sobie choroby na czas ciąży. Z Wojtkiem też w podobnym terminie chorowałam. Wtedy i antybiotyk był i szpital... teraz trzeba się trzymać twardo.

U mnie tak sobie. Wojtek jest rozdrażniony, płaczliwy. W nocy bardzo kaszle, w dzień jęczy. Wysiadam powoli przy nim.
A z ciekawostek, pomalowałam się dziś na czarno. Rozjaśniałam dłuższy czas włosy i w końcu stwierdziłam, że wyglądam ****owo. Kupiłam ciemną farbę i znów jestem sobą:rofl2:

Karola, mnie boli brzuch często coś ostatnio. Najgorzej w nocy jak się z boku na bok przekładam i tez jakby brzuch a nie podbrzusze, myślę że wszystko się rozciąga teraz bardzo :)

Płeć jeszcze nieznana, za tydz ide na zwolnienie i zacznę pływać na basenie w końcu,...

Ja nie znam ale obstawiam że będzie drugi chłopak bo w rodzinie męża taka prawidłowość że same chłopy się rodzą. Na 15 chłopów jedna jedyna dziewczyna się urodziła. Także tak na 90 % chłopak. Albo będzie psikus :p

reklama
Mi lekarka nie chciala nic powiedziec co widzi, stwierdzila ze powie mi dopiero na kolejnym usg czyli mniej wiecej 24 tygodniu, bo na nfz przysluguja mi tylko trzy usg nawet jezeli mam ciaze zagrozona. Stwierdzilam, ze pojde prywatnie, chociaz bede wiedziala czy z maluszkiem. jest wszystko wporzadku.

Do góry