reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Emenems spokojnie ja tez tak mam, w sklepie nawet nie ciagnie mnie do ogladania takich ubranek, a co mowa, zeby kupowac ;-) z reszta w ogole chyba ktos bedzie musial mi w tej calej wyprawce pomoc, bo nie mam o tym pojecia bladego... :p
W takim razie apeluje do dziewczyn, ktore juz mam na fb- jesli ktoras jest w grupie to niech mnie doda- Ania K ;-)

reklama
emenems ja mam ale na razie musze to odsuwac od siebie raz ze się boje a dwa ze nie mam gdzie skladowac bo remont :p ale za miesiąc mam nadzieje będę mogła sobie odbić :)

hej,udało mi się niektóre osoby znalesc na fb wiec zaproszenia wysłane:-)
tez chce być w grupie zamkniętej:tak:
jeśli chodzi o kupowanie to najlepiej kupiłabym już wszystko wózek,łózeczko i te cudaśne ciuszki:-)

Ja tez bym kupiła nowy wózek no ale bez przesady. Chyba będę musiała iść kartony po przeglądać co dokładnie mam na porę zimowa z tych najmniejszych ubranek.

Dziś czwartek do poniedziałku coraz bliżej. A wtedy kolejne USG. Chyba już 6 będzie.

Hej, chciałabym dołączyć do grupy :) Mój przybliżony termin jest na 8 stycznia, ale jest opcja że urodzę szybciej bo mam ciąże zagrożona.. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki :)

Ja tez bym kupiła nowy wózek no ale bez przesady. Chyba będę musiała iść kartony po przeglądać co dokładnie mam na porę zimowa z tych najmniejszych ubranek.

Dziś czwartek do poniedziałku coraz bliżej. A wtedy kolejne USG. Chyba już 6 będzie.

Ja niestety kierowałam sie wyglądem przy zakupie wózka, wiec totalna klapa, 3 kola, wazy chyba z tonę, daszek, który nie da sie regulowac...
Karolaa, witaj i gratulacje:) fajnie, ze dolaczylas:)

reklama
Limonka no ją właśnie bardziej praktycznie podeszłym do tematu. Nawet kolor taki że i dla chłopczyka i dziewczynki byłoby dobry. Argumentów za zmiana takich racjonalnych brak

Do góry