reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Wrocilam z USG i wszystko dobrze dzieciaczki zdrowe teraz tylko czekamy na wyniki pappa :) wrzucam wam fotke :D

Załączniki

• 1436453039471.jpg
    1436453039471.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 66
Emenems te pryszcze mnie zabijają!!!! Cała twarz, dekolt i plecy! W życiu tak nie miałam. Krater na kraterze!!!!

Czy wiecie czy są jakies środki skuteczne i bezpieczne w ciąży na to całe ohydztwo? Bo ja się w lustrze nie poznaję!!!

Ja mam jeszcze reke na dlugosci od dloni do lokcia masakra :D

Paulettah, gratuluję! :-)

A mówili że w ciąży cera się poprawia... prych!
Są na to jakieś skuteczne smarowidła?

A ja nie mam zadnych krostek, pryszczy, nic a nic ;)
Za to moglabym jesc, ciagle jesc, wstydze sie nawet napisac jakie ilosci ;( ssie mnie tak niemilosiernie, ze nie umiem tego opisac, do tego im bardziej jestem glodna tym gorzej mnie mdli :/

Ja mam krostki Ale parę na czole i na brodzie tyle że widać z bliska.

Deszcz nas zmoczył strasznie, oby nie było choroby z tego.
U endo trochę gorzej mam większą dawkę leków i wizyta za 6 tygodni. Prywatnie oczywiście... Podłamałam się troszkę.

Martusia to normalne że wizyta tak często. Ją już mam rospiske do końca ciąży i wyzyty co 4-6 tyg i potem 3 miesiące po porodzie

reklama
Ja chodze prywatnie co 3 tyg a wiem ze potem bedzie co 2 albo nawet co tydzien! Wiec nie ma co sie zalamywac ponyslcie ze inni maja gorzej :D

Do góry