reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja to teraz jak nastolatka :D jezeli chodzi o pryszcze

Ale kochane, za rok mam wizyte umówiona, podciągam powieki ! Ha! Taka sytuacja :D nie moge sie doczekac ...

Ja też chcę Was na fejsie mieć! I też nie piszę tam o ciąży, bo jeszcze niewiele osób wie. Fajnie byłoby zrobić tam zamkniętą grupę albo tu właśnie żebyśmy zyskały twarz. :-)

Mówcie jak Was znaleźć.

Ewkamm ja dodatkowo opłacam zasilek chorobowy i on ma mi pozwolic wziac zwolnienie. Na razie zasuwam wiec nie wiem ile kasy dostane na zwolnieniu. W Zusie twierdzili ze 100% ale cholera ich wie .:eek:

Juz nie długo...a po ciazy kochane zakładamy wątek sexy mamma i jedziemy z tematem !!
Tylko sie niepotrzebnie juz nie tuczyć w ciazy :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1436388103.531666.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436388103.531666.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436388103.531666.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Emenems- piękne siostry jesteście, co to za sesja w tych sukniach? I zdjęcia z Norwegii cudne :)

To ja tez sobie ułatwię, a w sumie na fb możemy zamkniętą grupę założyć, tylko nie nazywając jej styczniówki ani nic, skoro się ciążą nie chwalicie :)

A opowiem Wam numer- byłam dzisiaj w 5.10.15 bo kupowałam jakieś ciuchy na prezent dla siostrzeńców i kupiłam dla Maluszka bluzkę. Pokazuję ją Polce, a ona zdziwiona: Mamaaa, ale spodni Maluszkowi nie kupiłaś? No gdzie spodnie?

A za chwilę mówię jej- to co będziemy miały maluszka? Dzidziusia
A Polka: no, bedziemy miały. Ja i Ty, a tata nie!
To ja jej, ze chyba właśnie tata też bedzie miał.
No numerantka i pyskacz mały z niej :)

Do góry