reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Innabajka twoje tez super nad morzem zawsze chcialam a moj chlop ze Swinoujscia :D mnie znajdziecie jak wposzecie Paulina GC Poznan Ogrody chyba sie da :D

Nadrabia pomału zaległości.
Jula trzymaj się przechodziłam przez to 9 miesięcy temu sciskam mocno.
To ją chyba najstarsza z was jestem bo mam 34 lata.życie jednak weryfikuje nasze plany.
Mi endo zmniejszyła dawkę na 6x75.
U nas też strasznie gorąca ale nie tak duszno jak w Polsce.

Ja was zaraz z facbooka powyrzucam - gładkie młode buzie no cholera no ! Ja wam dam obniżać mi srednia wiekowa na fejsiku hahahaha

Emenems- mnie się kiedyś wydawało, ze jak będe miała 15 lat to będę dorosła, a teraz mając 25 jak dzieciak się czuję :p 30 mi nie straszna, ale później chcę mieć tak zwany święty spokój, zająć się sobą :)

ewka- hihi to co my małolaty możemy wiedzieć :) Ale znam spełnione mamy po 40, jak mówiłam dla każdego idealny wiek na dziecko jest inny :)
Zdjęcie super, ale mieliście klimatyczny ślub. I w życiu bym Ci 43 lata nie dała :) Świetny pomysł :)
Nie mam pojęcia jak to jest z umową zlecenia, zależy co Ci chyba odciągali za składki. Ja na zwolnieniu, ale umwoę o pracę mam

Innabajka- Ty też ładna kobieta :) A mąż miał super fryz

Ja ślub też miałam tylko cywilny, ale sukienkę białą :p Jak ślubną, a kupioną na allegro za 90 zł, nówkę :p
Ale zdjęcie mam tylko jedno, reszta gdzieś w albumie, jeszcze w poprzednim domku leży :p
Teraz coś mąż przebąkiwał o kościelnym (chociaż ja się zdecydować nie mogę), to by mi się marzyła błękitna jak niebo suknia z polnymi, malowanymi kwiatami u dołu :p Moze kiedyś...

Pauletah- pięknie

atkina- mam Cię na fejsie :) Emenems- Ciebie chyba też :)

reklama
Do góry