reklama
Nadrabia pomału zaległości.
Jula trzymaj się przechodziłam przez to 9 miesięcy temu sciskam mocno.
To ją chyba najstarsza z was jestem bo mam 34 lata.życie jednak weryfikuje nasze plany.
Mi endo zmniejszyła dawkę na 6x75.
U nas też strasznie gorąca ale nie tak duszno jak w Polsce.
Jula trzymaj się przechodziłam przez to 9 miesięcy temu sciskam mocno.
To ją chyba najstarsza z was jestem bo mam 34 lata.życie jednak weryfikuje nasze plany.
Mi endo zmniejszyła dawkę na 6x75.
U nas też strasznie gorąca ale nie tak duszno jak w Polsce.
No dobra to niby po adresie email sie da: gasiorowska.paulina@gmail.com
Emenems- mnie się kiedyś wydawało, ze jak będe miała 15 lat to będę dorosła, a teraz mając 25 jak dzieciak się czuję 30 mi nie straszna, ale później chcę mieć tak zwany święty spokój, zająć się sobą
ewka- hihi to co my małolaty możemy wiedzieć Ale znam spełnione mamy po 40, jak mówiłam dla każdego idealny wiek na dziecko jest inny
Zdjęcie super, ale mieliście klimatyczny ślub. I w życiu bym Ci 43 lata nie dała Świetny pomysł
Nie mam pojęcia jak to jest z umową zlecenia, zależy co Ci chyba odciągali za składki. Ja na zwolnieniu, ale umwoę o pracę mam
Innabajka- Ty też ładna kobieta A mąż miał super fryz
Ja ślub też miałam tylko cywilny, ale sukienkę białą Jak ślubną, a kupioną na allegro za 90 zł, nówkę
Ale zdjęcie mam tylko jedno, reszta gdzieś w albumie, jeszcze w poprzednim domku leży
Teraz coś mąż przebąkiwał o kościelnym (chociaż ja się zdecydować nie mogę), to by mi się marzyła błękitna jak niebo suknia z polnymi, malowanymi kwiatami u dołu Moze kiedyś...
Pauletah- pięknie
atkina- mam Cię na fejsie Emenems- Ciebie chyba też
ewka- hihi to co my małolaty możemy wiedzieć Ale znam spełnione mamy po 40, jak mówiłam dla każdego idealny wiek na dziecko jest inny
Zdjęcie super, ale mieliście klimatyczny ślub. I w życiu bym Ci 43 lata nie dała Świetny pomysł
Nie mam pojęcia jak to jest z umową zlecenia, zależy co Ci chyba odciągali za składki. Ja na zwolnieniu, ale umwoę o pracę mam
Innabajka- Ty też ładna kobieta A mąż miał super fryz
Ja ślub też miałam tylko cywilny, ale sukienkę białą Jak ślubną, a kupioną na allegro za 90 zł, nówkę
Ale zdjęcie mam tylko jedno, reszta gdzieś w albumie, jeszcze w poprzednim domku leży
Teraz coś mąż przebąkiwał o kościelnym (chociaż ja się zdecydować nie mogę), to by mi się marzyła błękitna jak niebo suknia z polnymi, malowanymi kwiatami u dołu Moze kiedyś...
Pauletah- pięknie
atkina- mam Cię na fejsie Emenems- Ciebie chyba też
reklama