reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Innabajka twoje tez super nad morzem zawsze chcialam a moj chlop ze Swinoujscia :D mnie znajdziecie jak wposzecie Paulina GC Poznan Ogrody chyba sie da :D

Nadrabia pomału zaległości.
Jula trzymaj się przechodziłam przez to 9 miesięcy temu sciskam mocno.
To ją chyba najstarsza z was jestem bo mam 34 lata.życie jednak weryfikuje nasze plany.
Mi endo zmniejszyła dawkę na 6x75.
U nas też strasznie gorąca ale nie tak duszno jak w Polsce.

Ja was zaraz z facbooka powyrzucam - gładkie młode buzie no cholera no ! Ja wam dam obniżać mi srednia wiekowa na fejsiku hahahaha

Emenems- mnie się kiedyś wydawało, ze jak będe miała 15 lat to będę dorosła, a teraz mając 25 jak dzieciak się czuję :p 30 mi nie straszna, ale później chcę mieć tak zwany święty spokój, zająć się sobą :)

ewka- hihi to co my małolaty możemy wiedzieć :) Ale znam spełnione mamy po 40, jak mówiłam dla każdego idealny wiek na dziecko jest inny :)
Zdjęcie super, ale mieliście klimatyczny ślub. I w życiu bym Ci 43 lata nie dała :) Świetny pomysł :)
Nie mam pojęcia jak to jest z umową zlecenia, zależy co Ci chyba odciągali za składki. Ja na zwolnieniu, ale umwoę o pracę mam

Innabajka- Ty też ładna kobieta :) A mąż miał super fryz

Ja ślub też miałam tylko cywilny, ale sukienkę białą :p Jak ślubną, a kupioną na allegro za 90 zł, nówkę :p
Ale zdjęcie mam tylko jedno, reszta gdzieś w albumie, jeszcze w poprzednim domku leży :p
Teraz coś mąż przebąkiwał o kościelnym (chociaż ja się zdecydować nie mogę), to by mi się marzyła błękitna jak niebo suknia z polnymi, malowanymi kwiatami u dołu :p Moze kiedyś...

Pauletah- pięknie

atkina- mam Cię na fejsie :) Emenems- Ciebie chyba też :)

reklama
Do góry