reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Simka można założyć tajną grupę na fb I nikt ale to nikt nie będzie o niej wiedział oprócz wtajemniczonych :) jestem w takiej grupie od marca zeszłego roku i nikt nie wie ze się ze na fb I pisze z czerwcowkami ;)

reklama
Paulettah no i tego sie troche obawiam bo ja go opłacam dopiero od maja i boje sie że mi to bede dzielic przez 12 miesiecy i mało tego wyjdzie :-(
Cholipka jak wy sie znajdujecie na fb. Ja mam specyficzne podejscie do fb. Osobistych rzeczy w ogóle nie stawiam tylko jakies inspitracje i filmiki . Z drugiej strony mam druga podstronke na której sie mocno chwalę swoim biznesem. Taki dualizm :tak:
Mozna mnie znalesc jako Dorota Szatkowska i jako Dorota Szatkowska Photography :)

Oj to nie tak jak nie moga z 12 to wezma z tego co jest ale musza byc 3 miesiace wiec do konca lipca musialabys pracowac a najlepiej to do zus zadzwobic nie gryza przeciez :)

Simka go była ogólnopolska akcja charytatywna Panny Młode 2012, zbieranie kasy w sukniach ślubnych na chore dziecko :) nigdy tak mnie buty nie wykończyły ślubne heheh dluzej niz na slubie je miałam na nogach!
Zdjecia zrobiłyśmy przed akcja - wykorzystanie okazji :)

Moje siostry sa brzydkie - tylko ja jestem ładna - one jakies kukułcze jaja są Ahahahahahahaha

Simka - moja siostrzenica podonie ! Pokazuje jej brzuch i ona wie ze dziecko a potem jej mowie , a ty wiesz kogo to dziecko ? A ona, no twoje, a ja "no ale moje i kogo?" A ona "mamy?" Hahaha padlam :D
I jej mowie ze cioci i Marcina( ona mowi do meza po imieniu bo jak sie urodziła nie bylismy małżeństwem i wujek nikt nie mowil i jest Marcin, chociaz oststnio wykumala ze yo jej wujek i cieszy ja mówienie)
No a ona wie ze corka meza nie jest moja corka, jeszcze nie ogarnia tego i patrzy z podejrzeniem i mowi " ale tylko teoje i marcina?" Hahahahah dzici sa grnialne

Ulicha jak wiesz jak założyć taką zupełnie tajną grupę na fb to zrób to. Bo to super pomysł jest. Tylko daj nam tu jakieś instrukcje jak się do tej grupy zapisać. :-)

reklama
Do góry