reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
No mam nadzieje ze sie teraz udalo, wskoczylo? :D ja na fb tez ani slowa o ciazy zreszta malo kto ze znajomych wie.

Załączniki

• 1436386005204.jpg
    1436386005204.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 57
Dobry wieczor Dziewczynki!

Julia... Bardzo mi przykro:( trzymaj sie Kochana :*

Aktina, wow! , 2 kierunki studiow, praca i małe dziecko, podziwiam! Ja konczyłam jeden kierunek i uwazałam, ze to mega wyczyn, jestes moja superbohaterka:D

Innabajka, Emenems piekne zdjecia. Slicznie wygladalyscie:)

Ewkamm, genialny pomysł, swietne stroje:D

Zabila, Martusia, ja jestem teraz codziennie na 125, pod koniec pierwszej ciazy doszlam do 150!

Mysiaka, ja cała pierwsza ciaze mialam niskie cisnienie, teraz tez prawie na kazdej wizycie, gin stwierdzil, ze lepiej niskie jak za wysokie I nic konkretnego nie zlecil.

Green, gratulacje, super wiesci:)

Karolina, nie uciekaj nigdzie:)

Psulettah, kciuki za jutrzejsze usg:)

Karola, dostalas maila ode mnie? Mialam problem z wyslaniem do Ciebie wiadomosci mam nadzieje, ze z innego adresu doszlo.

Uff... Wiecej nie nadrobie, moje dziecie tez mi dało dzisiaj popalic... Czuje sie troche jak wyrodnia matka, ale mysle nad jakims klubem malucha, albo złobkiem na max 4 godziny dziennie, bo juz ledwo daje sobie rade.
Fajny pomysł z fb I watkiem zamkniety ze zdjeciami lub dyskretniejszymi tematami;)

No i w koncu zaczynacie miec twarze :D

Jak widzicie moje ostatnie zdjecie z wakacji juz sie ledwo trzymałam ale z kolezanka z liceum i studiów nie widziałam sie kilka lat i bylysmy razem na wakacjach .. Niestety musiałam wrocic szybciej bo czułam sie jak g***o .. Ona w letniej sukience a ja w długich rękawach bo byłam tak osłabiona zd nawet nie skumalam ze upał był ..:D

Paulettah przypomnialas mi kolezanke bardzo mi bliska ktora zgineła podczas wybuchu gazu w UK w swoim domu - bardzo mi sie zrobiło sentymentalnie, taki sam szczery i piękny uśmiech - dziekuje :) Dorcia była kims wyjątkowym w moim zyciu

No i w koncu zaczynacie miec twarze :D

Jak widzicie moje ostatnie zdjecie z wakacji juz sie ledwo trzymałam ale z kolezanka z liceum i studiów nie widziałam sie kilka lat i bylysmy razem na wakacjach .. Niestety musiałam wrocic szybciej bo czułam sie jak g***o .. Ona w letniej sukience a ja w długich rękawach bo byłam tak osłabiona zd nawet nie skumalam ze upał był ..:D

Jak sie znajdujecie? Jesli mozna poprosze namiar:sorry:

reklama
Do góry