reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja to teraz jak nastolatka :D jezeli chodzi o pryszcze

Ale kochane, za rok mam wizyte umówiona, podciągam powieki ! Ha! Taka sytuacja :D nie moge sie doczekac ...

Ja też chcę Was na fejsie mieć! I też nie piszę tam o ciąży, bo jeszcze niewiele osób wie. Fajnie byłoby zrobić tam zamkniętą grupę albo tu właśnie żebyśmy zyskały twarz. :-)

Mówcie jak Was znaleźć.

Ewkamm ja dodatkowo opłacam zasilek chorobowy i on ma mi pozwolic wziac zwolnienie. Na razie zasuwam wiec nie wiem ile kasy dostane na zwolnieniu. W Zusie twierdzili ze 100% ale cholera ich wie .:eek:

Juz nie długo...a po ciazy kochane zakładamy wątek sexy mamma i jedziemy z tematem !!
Tylko sie niepotrzebnie juz nie tuczyć w ciazy :D

ImageUploadedByForum BabyBoom1436388103.531666.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436388103.531666.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436388103.531666.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Emenems- piękne siostry jesteście, co to za sesja w tych sukniach? I zdjęcia z Norwegii cudne :)

To ja tez sobie ułatwię, a w sumie na fb możemy zamkniętą grupę założyć, tylko nie nazywając jej styczniówki ani nic, skoro się ciążą nie chwalicie :)

A opowiem Wam numer- byłam dzisiaj w 5.10.15 bo kupowałam jakieś ciuchy na prezent dla siostrzeńców i kupiłam dla Maluszka bluzkę. Pokazuję ją Polce, a ona zdziwiona: Mamaaa, ale spodni Maluszkowi nie kupiłaś? No gdzie spodnie?

A za chwilę mówię jej- to co będziemy miały maluszka? Dzidziusia
A Polka: no, bedziemy miały. Ja i Ty, a tata nie!
To ja jej, ze chyba właśnie tata też bedzie miał.
No numerantka i pyskacz mały z niej :)

Do góry