reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja tez chce Was na FB Ale ja Nie tez Nie ciazuje na FB wiec jestem za zamknieta grupa, Kto ja utworzy i doda wszystkie? Odebralam dzis wyniki biochemii Ale nic Nie czaje. W piatek mam z nimi do gine sie zglosic. Jutro od rana. Na slub!

Zorria tez probuje te piękne buzie ogarniac :D chyba wszystkie prawidłowo sobie w głowie do nikow przepisałam

Matko swieta dziewczyny nie bede w stanie was nigdy nadrobic.. Ale witam sie ponownie..
Mam nadzieje ze u Was wszystko w porzadku i dzidziole rosna w brzuchu jak na drozdzach..
Julia - to doczytalam i tak strasznie mi przykro !
Do reszty to wszystkie jestescie piekne az wstyd sie pokazywac haha :) Ale tez mam nadzieje ze mozemy sie znalesc jakos na fb ..
Co do fb to akurat dzis pochwalilismy sie ciaza , w sumie nie ttraktuje tego jakos jako straszna tajemnice a i kieruje mna troche chec dopieczenia ex mojego :)
My dzis bylismy na usg genetycznym wszystko oki, dzidzia tak skakala ze ledwo mogla polozna zrobic pomiary.. Tak sie stresowalam ze ostatni tydzien czulam sie gorzej niz chyba ogolnie ..
Jak mozna was znalesc na fb??

Emenems- no to piękna taka akcja

Przestaję Was oglądać, bo w kompleksy popadam, same ładne dziewczyny

Zorria- piękne zdjecia, te sesje są cudowne

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry