reklama
Znaczy sie ja nic nie bede brac sama - mama mowi ze zle pobrałam próbkę bo sie nie umylam rano i od razu nasikałam bez środkowego strumienia tylko od poczatku.
Dlatrgo chce powtórzyć.
Bo Matylda sie śmiała ze mnie cały czas w łazience ze sikam do pudełka a potem ze wyglada to jak sok jabłkowy i sie śmiałyśmy i troche nie przylozylam sie.
A mi chodzi o to czy ew moge z tymi bakteriami do czwartku dochodzić. Zadzoenic nie mam do kogo mam tylko numer na recepcje a ona i tak na urlopie.
Dlatrgo chce powtórzyć.
Bo Matylda sie śmiała ze mnie cały czas w łazience ze sikam do pudełka a potem ze wyglada to jak sok jabłkowy i sie śmiałyśmy i troche nie przylozylam sie.
A mi chodzi o to czy ew moge z tymi bakteriami do czwartku dochodzić. Zadzoenic nie mam do kogo mam tylko numer na recepcje a ona i tak na urlopie.
aktina
Fanka BB :)
ja myślę że możesz w sumie nie wiadomo ile ewentualnie juz chodzisz ale powiem ci ze te strumienie środkowe itp to nie zawsze prawda ja ostatnio zniosłam po prostu ze dwa mililitry bo zapomniałam i nie miałam czym sikac i wyszło ok a w pierwszej ciąży starałam się zawsze przepisowo i zawsze jakieś bakterie były
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
A ile Ci wyszło? No stress, powtórz badanie ale tym razem się podmyj bo to z tego pewnie te bakterie
Innabajka
Zobacz załącznik 697343pozdro z płazy, u nas wreszcie piękna pogoda
Joale, pieknie my za to dzis nie na plaze ale jedziemy rowerami do lasu na ognicho
*martusia*
hej dziewczeta
u mnie nieco niepokoju bo szyjka nie daje rady. niby jest zamknieta i dluga ale miekka. dostalam luteine i nakaz oszczedzania sie. jestem teraz podwojnie wkurwiona bo USG nie dojechalo - skandal, brak slow. dowiedziałam sie tylko najwazniejszych rzeczy a mianowicie ze CRL 5,8 cm BPD 1,8 cm FHR 138 NT 1,2 - nawet zdjec nie mam, no nic. Lekarz dzwonil do tej pracowni i nic nie moga zrobic, a osobiscie mi nie wydadza no to jest kuzwa smieszne juz... przenosze sie do Luxmedu.
Olo z tata graja w pilke, juz pranie wstawione, a ja chwilke dla siebie... Moze glupie pytanie ale czy macie jakies przeslanki na temat plci dzieciaczkow? ja caly czas mam wrazenie ze chlopak a wczoraj siostra przyjaciolki mowi ze wygladam jakbym miala dziewczynke miec. mowie jej ze mi to w sumie obojetne aby zdrowe
no to sie wygadalam... wylalam.
milego dnia
PS. jaka u Was pogoda? u nas niby 22 stopnie a chmurzy sie co chwile.
u mnie nieco niepokoju bo szyjka nie daje rady. niby jest zamknieta i dluga ale miekka. dostalam luteine i nakaz oszczedzania sie. jestem teraz podwojnie wkurwiona bo USG nie dojechalo - skandal, brak slow. dowiedziałam sie tylko najwazniejszych rzeczy a mianowicie ze CRL 5,8 cm BPD 1,8 cm FHR 138 NT 1,2 - nawet zdjec nie mam, no nic. Lekarz dzwonil do tej pracowni i nic nie moga zrobic, a osobiscie mi nie wydadza no to jest kuzwa smieszne juz... przenosze sie do Luxmedu.
Olo z tata graja w pilke, juz pranie wstawione, a ja chwilke dla siebie... Moze glupie pytanie ale czy macie jakies przeslanki na temat plci dzieciaczkow? ja caly czas mam wrazenie ze chlopak a wczoraj siostra przyjaciolki mowi ze wygladam jakbym miala dziewczynke miec. mowie jej ze mi to w sumie obojetne aby zdrowe
no to sie wygadalam... wylalam.
milego dnia
PS. jaka u Was pogoda? u nas niby 22 stopnie a chmurzy sie co chwile.
reklama
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Emenems faktycznie źle to wygląda a jak pH? Ja bym powtórzyła z zachowaniem zasad higieny pewnie będzie mniej ale i tak wyżej bo wynik spory. Możesz pić napar z pokrzywy, sok z aceroli, jeść żurawiny, nie zaszkodzi a może pomóc
Marta ja też na luteinie i oszczędzaniu, w pierwszej ciąży miałam krótka szyjkę ale obyło się bez pessara i szpital a
U nas pogoda bez szału.
Marta ja też na luteinie i oszczędzaniu, w pierwszej ciąży miałam krótka szyjkę ale obyło się bez pessara i szpital a
U nas pogoda bez szału.