reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Hejka :) Ja nie śpię od 6 bo murarze przyjechali po 7 i murują. W dodatku mamy całe mini gospodarstwo na głowie bo rodzice pojechali na wakacje. Aż mi zazdroszczę. U mnie się rozpogadza, dużo chmur ale słońce troszkę prześwieca. Chyba na dzień się jeszcze polepszy.

Ja mam 300 gram na plusie! Mam nadzieje ze po czwartkowej wizycie da mi zielone światło na ćwiczenia i basen! Bo juz wariuje bez ruchu! Na siłowni jeszcze nie powiedziałam o ciąży , nawet moim koleżankom i kursantkom. Może od września zamiast zumby i całej reszty bede prowadzić jakiś Fitball! Ja ponownie smigam z mama na basen ale z niego nie korzystam nawet jak bardzo czysty i zadbany ale sie boje, leżę sobie tylko na leżaku w cieniu. Taki relaks mam. Tez wcześnie wstałam juz o 5 na siusiu i zasnąć nie mogłam. Wieczorem robimy pizze o znajomych wzyce wam jakieś foto. Tymczasem miłego weekendu, wyjazdu i odpoczynku dla Was emenems

Czesc ;) tez bardzo chcialabym wrocic do aktywnosci ale moja lekarka zakazala mi basenu, roweru itd. ;( staram sie troche spacerowac ale widze nawet sama po sobie ze przy dluzszym mecze sie cholernie wiec strach sie bac z jakim wynikiem skoncze ciaze :D

reklama
Aha, mam pytanie ... Wyszły mi baterie w moczu ze mam podwyższone ... A wizyte mam dopiero w czwartek, myślicie ze to duzy problem jak zaczne to leczyć dopiero w czwartek ?

Do góry