reklama
koktajlowa
Aktywna w BB
Hejka Ja nie śpię od 6 bo murarze przyjechali po 7 i murują. W dodatku mamy całe mini gospodarstwo na głowie bo rodzice pojechali na wakacje. Aż mi zazdroszczę. U mnie się rozpogadza, dużo chmur ale słońce troszkę prześwieca. Chyba na dzień się jeszcze polepszy.
Innabajka
Fanka BB :)
A wlasnie dziewczyny przytylyscie juz cos od poczatku ciązy? mi niestety juz +4 wybilo ale to pewnie dlatego ze duzo leze i duzo spie ostatnio.
Ja mam juz 3 +
karolinaE
Ja mam juz 3 +
A ja +2. Ile maksymalnie mozna przytyc w I trymestrze?
Tutti_frutti_by-Iga
Ja mam 300 gram na plusie! Mam nadzieje ze po czwartkowej wizycie da mi zielone światło na ćwiczenia i basen! Bo juz wariuje bez ruchu! Na siłowni jeszcze nie powiedziałam o ciąży , nawet moim koleżankom i kursantkom. Może od września zamiast zumby i całej reszty bede prowadzić jakiś Fitball! Ja ponownie smigam z mama na basen ale z niego nie korzystam nawet jak bardzo czysty i zadbany ale sie boje, leżę sobie tylko na leżaku w cieniu. Taki relaks mam. Tez wcześnie wstałam juz o 5 na siusiu i zasnąć nie mogłam. Wieczorem robimy pizze o znajomych wzyce wam jakieś foto. Tymczasem miłego weekendu, wyjazdu i odpoczynku dla Was emenems
Czesc tez bardzo chcialabym wrocic do aktywnosci ale moja lekarka zakazala mi basenu, roweru itd. ;( staram sie troche spacerowac ale widze nawet sama po sobie ze przy dluzszym mecze sie cholernie wiec strach sie bac z jakim wynikiem skoncze ciaze
reklama