reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mali spokojnie moze hcg w moczu za niskie jeszcze. Moze nie masz az tak czulego test. Niestresuj sie beta wyszla czekaj cierpliwie ☺☺☺☺

reklama
Mali poczekaj ... albo bete powtorz ....

Emenens no pisz,niech daja co trzeba ... loozesz swoją drogą praca od 6 niezłe wyzwanie bo ja to lubię pospac .... no a test inaczej wyjść nie mógł ;-)

Karola a ja właśnie swoich wyprawilam do wyjscia ;-)

Hej! Ile nowych wpisów! Z rana taka długa lektura:)
ja tez jestem z Gdańska :)
Enenems co za figura! Gratuluje wytrwałości i podziwiam:)
Postanowiłam zapisać sie do gina na NFZ i oczywiście szara rzeczywistość - miesiąc oczekiwania! Ni i nie mam żadnego lekarza z polecenia, a to beka bo prEciez starajac sie i dziecko człowiek chodził o specjalisty do specjalisty :)

Joa.Le a do gina gdzie chodzisz ? Bo jak js jestem to do swiatlowskiej. Moze kawke ( bezkofeinowa) wypijemy :) bo bede niedługo heheh

Anula - pracuje od 8 ale wstaje o 6 bo wole sprzatac w domu rano przd praca Hahhaha:)
Wieczorem leze na kanapie i tyle :D

A do pracy mam tyle samochodem co jedna piosenka:)

Iza - dokładnie, gdzie ta niedziela? Ja już nie mogę wytrzymać ;) Potrzebuję snu, snu i jeszcze raz snu. Chce mi się spać w każdej sekundzie funkcjonowania w jakiej akurat nie jem :-D

Karola - ja dziś mam kiepskie samopoczucie... chcę przespać cały dzień a muszę siedzieć w pracy. Czuję się zmęczona i trochę mi się w głowie kręci.

Emenems - bierzesz Luteinę czy Dupka? Ja jestem na Dupku, chociaż chyba bardziej z nawyku niż z potrzeby :) A ta Twoja kreska to całkiem mocna jak na "bladziocha" :yes:

Mali - przy takiej becie test nie wykryje nic... najczulsze testy na rynku wykrywają 10 jednostek HCG, a Ty miałaś mniej wczoraj. A popularne testy wykrywają od 25 jednostek. Możesz być spokojna, to normalne że test nie widzi :yes: nie denerwuj się, zostań z nami, jutro idź na betę i zobaczysz, że wzrośnie prawidłowo :)

Joa - może poszukaj u nas na forum regionalnym polecanego lekarza? Albo popytaj koleżanek :) Miesiąc oczekiwania to przesada! Doczytałam, o widzisz, już Ci Emenems poleciła lekarkę :)

A tak w ogóle to przesiadłyście się dziewczyny na kawę zbożową? Ja zawsze byłam pierwsza do kawy, uwielbiam pić ją na cysterny ;-) ale teraz jakoś nie ma tego smaku... więc pozostała mi Inka :) Dodaję do niej trochę mleka i rozpuszczam kostkę mlecznej czekolady na wieczór - pychota! :yes: Polecam! :)

Emenens a to dobra jestes;-) podziwiam za te poranne ogarnianko ....ja przy moim dziecku i psie to bym nie ujechala ..... oo właśnie mi nawiał,wroci pewnie czarny a wtedy go wypatrosze ....;-)

Inis Kocham kawe i ja .... oj ciężko mi z tym .... inka nie wchodzi ....

Kaszlnelam sobie i mialam wrażenie ze lewy jajnik to mi nosem wyskoczy ..... oj zabolalo .... cyc jakby zaczyna cmic .... a jak myje zeby pasta mietowa to mnie cofa
... musze jakas Cytrynowa zapodac albo co .... i w pachwinach ciagnie ..... ale dam rade ;-)

Anula - znam ten ból, ja mam dwa psy ale obecnie są u mojej mamy bo u nas nie było jak (remont i inne cuda). Też jestem maniaczką kawy, ciężko z Inką. Ale trzeba, w końcu mamy szczytny cel ;D

Karola - jak mnie dopadną ciążowe dolegliwości to nie wiem jak w pracy wytrzymam ;)

Inis teraz mam Lutinusa dopochwowo i jak myslalm w klinice juz pwoeidieli ze mam nie brac ... Masakra nie wiem co robic boje sie ze stracę jak nie bede nic brac- w domu mam duphaston jeszcze tylko nie wiem ew na jaka dawkę miałabym przejsc ....

Inka najlepsza :D ja tez z tych kawowych , normalnie po kilka kubków dziennie a teraz czasami jedna :) daje rade. Dolegliwości nadal brak

reklama
Inis a niemozesz zrezygnowac lub pracowac w domu?!?
Mnie ten brzuch boli i sie boje :-( :-(

Do góry