reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Mali spokojnie moze hcg w moczu za niskie jeszcze. Moze nie masz az tak czulego test. Niestresuj sie beta wyszla czekaj cierpliwie ☺☺☺☺

reklama
Mali poczekaj ... albo bete powtorz ....

Emenens no pisz,niech daja co trzeba ... loozesz swoją drogą praca od 6 niezłe wyzwanie bo ja to lubię pospac .... no a test inaczej wyjść nie mógł ;-)

Karola a ja właśnie swoich wyprawilam do wyjscia ;-)

Hej! Ile nowych wpisów! Z rana taka długa lektura:)
ja tez jestem z Gdańska :)
Enenems co za figura! Gratuluje wytrwałości i podziwiam:)
Postanowiłam zapisać sie do gina na NFZ i oczywiście szara rzeczywistość - miesiąc oczekiwania! Ni i nie mam żadnego lekarza z polecenia, a to beka bo prEciez starajac sie i dziecko człowiek chodził o specjalisty do specjalisty :)

Joa.Le a do gina gdzie chodzisz ? Bo jak js jestem to do swiatlowskiej. Moze kawke ( bezkofeinowa) wypijemy :) bo bede niedługo heheh

Anula - pracuje od 8 ale wstaje o 6 bo wole sprzatac w domu rano przd praca Hahhaha:)
Wieczorem leze na kanapie i tyle :D

A do pracy mam tyle samochodem co jedna piosenka:)

Iza - dokładnie, gdzie ta niedziela? Ja już nie mogę wytrzymać ;) Potrzebuję snu, snu i jeszcze raz snu. Chce mi się spać w każdej sekundzie funkcjonowania w jakiej akurat nie jem :-D

Karola - ja dziś mam kiepskie samopoczucie... chcę przespać cały dzień a muszę siedzieć w pracy. Czuję się zmęczona i trochę mi się w głowie kręci.

Emenems - bierzesz Luteinę czy Dupka? Ja jestem na Dupku, chociaż chyba bardziej z nawyku niż z potrzeby :) A ta Twoja kreska to całkiem mocna jak na "bladziocha" :yes:

Mali - przy takiej becie test nie wykryje nic... najczulsze testy na rynku wykrywają 10 jednostek HCG, a Ty miałaś mniej wczoraj. A popularne testy wykrywają od 25 jednostek. Możesz być spokojna, to normalne że test nie widzi :yes: nie denerwuj się, zostań z nami, jutro idź na betę i zobaczysz, że wzrośnie prawidłowo :)

Joa - może poszukaj u nas na forum regionalnym polecanego lekarza? Albo popytaj koleżanek :) Miesiąc oczekiwania to przesada! Doczytałam, o widzisz, już Ci Emenems poleciła lekarkę :)

A tak w ogóle to przesiadłyście się dziewczyny na kawę zbożową? Ja zawsze byłam pierwsza do kawy, uwielbiam pić ją na cysterny ;-) ale teraz jakoś nie ma tego smaku... więc pozostała mi Inka :) Dodaję do niej trochę mleka i rozpuszczam kostkę mlecznej czekolady na wieczór - pychota! :yes: Polecam! :)

Emenens a to dobra jestes;-) podziwiam za te poranne ogarnianko ....ja przy moim dziecku i psie to bym nie ujechala ..... oo właśnie mi nawiał,wroci pewnie czarny a wtedy go wypatrosze ....;-)

Inis Kocham kawe i ja .... oj ciężko mi z tym .... inka nie wchodzi ....

Kaszlnelam sobie i mialam wrażenie ze lewy jajnik to mi nosem wyskoczy ..... oj zabolalo .... cyc jakby zaczyna cmic .... a jak myje zeby pasta mietowa to mnie cofa
... musze jakas Cytrynowa zapodac albo co .... i w pachwinach ciagnie ..... ale dam rade ;-)

Anula - znam ten ból, ja mam dwa psy ale obecnie są u mojej mamy bo u nas nie było jak (remont i inne cuda). Też jestem maniaczką kawy, ciężko z Inką. Ale trzeba, w końcu mamy szczytny cel ;D

Karola - jak mnie dopadną ciążowe dolegliwości to nie wiem jak w pracy wytrzymam ;)

Inis teraz mam Lutinusa dopochwowo i jak myslalm w klinice juz pwoeidieli ze mam nie brac ... Masakra nie wiem co robic boje sie ze stracę jak nie bede nic brac- w domu mam duphaston jeszcze tylko nie wiem ew na jaka dawkę miałabym przejsc ....

Inka najlepsza :D ja tez z tych kawowych , normalnie po kilka kubków dziennie a teraz czasami jedna :) daje rade. Dolegliwości nadal brak

reklama
Inis a niemozesz zrezygnowac lub pracowac w domu?!?
Mnie ten brzuch boli i sie boje :-( :-(

Do góry