reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ło ale masz mięśnie :) Zazdroszczę wytrwałości i motywacji. Ja to jak wracam z pracy to myślę o kąpieli i łóżku, a nie pójściu na siłownię. Chociaż rok temu chodziłam na zumbę i żałuję, że przerwałam. Uwielbiam taki taneczny rodzaj ćwiczeń

reklama
Simka widziałam !

Inis ooo Proszę alez swiat maly ;-)

Mali daj jutro znać, trzymam kciuki ;-)

Dobre jesteście z tymi testami ....

Emenens "berlinki" brzmi całkiem nieźle ;-)

Przeczytałam wszystko co napisalyscie od mojego ostatniego posta i wiem dużo, aczkolwiek dużo z tego co wiem już zapomniałam ;-)
Przede wszystkim witam nowe mamy i cieszę się, że nasze grono się powiększa :-D gratuluję kresek i życzę powodzenia w donoszeniu i rozwiązaniu :-)

Co do tycia i tych innych obaw ciążowych... Ja przytyłam równo 15 kg, z czego 7,5 spadło po porodzie. Później nie starałam się bardzo aby to zgubić i w sumie schudłam dopiero jak mój synek zaczął chodzić i musiałam za nim wszędzie biegać :-) teraz ważę mniej niż przed ślubem ;-) przytycia boję się najbardziej, tym bardziej, że ja z tych niećwiczących niestety... :-( wygląd twarzy też tymczasowo się zmieni, ale w ciąży z synkiem jego hormony mi służyły :-)

Uciekam spać :-) do jutra Mamusie ;-)

Czesc :-) my tezbuz wstalysny z corcia ona oglada myszke miki a ja was czytam ☺☺☺ jak samipoczucie dzis??

Dzien dobry miłym paniom!:)

Wstalam godzine temu, test ciazowy zrobiony, jest gruba krecha a nawet nie poranny mocz bo sikalalm co dwie godizny cała noc :)

Samopoczucie super, zaraz lece do pracy a po pracy na Aveangersow:) i nas ostatni seans wiec sie w koncu zebrałam.
Pisałam do mojej klinki zobaczymy czy dadzą mi Lutinusa na dluzej .... Chociaz do usg do 29.05.
Jade zaraz do pracy bo juz telefony od 6 rano cos tam sie pomieszało :D bedzie wesoło jak to w piatek heheheh

reklama
Do góry