reklama
inis
Fanka BB :)
Emenems - haha witaj w klubie ja zrobiłam test, jak pokazał 2 kreski to odłożyłam go na półkę, wzięłam opakowanie z szafki i sprawdziłam czy to nie owulacyjny - bo przecież ciążowy mi nigdy nie wyszedł przez tyle czasu starań Po czym przeczytałam, że to ciążowy, pudełko wyrzuciłam, test wrzuciłam na szafkę nocną i pojechałam do pracy. Nic nie mówiłam Mojemu, bo jak już wyszłam z domu stwierdziłam, że mi się przywidziało (...bo przecież w końcu lekarz stwierdził niepłodność idiopatyczną rok temu...). Cały dzień zero reakcji, dopiero jak wróciłam z pracy to weszłam do domu i stwierdziłam, że jak kreska nadal jest to uwierzę Była. Jak opowiedziałam to Mojemu to prawie się posikał ze śmiechu nad moim tokiem rozumowania
simka - witaj Gratuluję! jak się umówisz 20.05 to będziesz miała dzień po mnie, będzie mi raźniej. Jak opisujesz swój charakter pracy to pierwsze co mi się nasuwa to "na zwolnienie czym prędzej!". Strasznie męczący musi być taki tryb, jeszcze z 3 latką w domu... Podziwiam. Ale teraz spokojnie możesz sobie pozwolić na lenistwo
Mali - cześć, witaj Gratuluję bety! Taka już może świadczyć o bardzo wczesnej ciąży. Idź jeszcze raz na betę jutro - po 48 godzinach przyrost powinien wynosić minimum 66%. Wtedy będziesz miała pewność, że wszystko dobrze Ale skoro beta Ci wyszła wysoka to jestem dobrej myśli
Anula - haha to akurat nie do simki masz najbliżej, tylko do mnie również okolice Szczecina
Iza - ja też się czuję normalnie więc to chyba całkiem okej Powodzenia z załatwianiem formalności. Mnie to czeka po wizycie potwierdzającej, oj będzie papierologia...
Też się boję, że będę wyglądać jak pół dupy zza krzaka po porodzie... albo że w ciąży będę syfiasta, tzn. z brudnymi włosami, wielką dupą i wysypką na ryju ale to takie pół żartem, pół serio... ważne, żeby było zdrowe maleństwo
simka - witaj Gratuluję! jak się umówisz 20.05 to będziesz miała dzień po mnie, będzie mi raźniej. Jak opisujesz swój charakter pracy to pierwsze co mi się nasuwa to "na zwolnienie czym prędzej!". Strasznie męczący musi być taki tryb, jeszcze z 3 latką w domu... Podziwiam. Ale teraz spokojnie możesz sobie pozwolić na lenistwo
Mali - cześć, witaj Gratuluję bety! Taka już może świadczyć o bardzo wczesnej ciąży. Idź jeszcze raz na betę jutro - po 48 godzinach przyrost powinien wynosić minimum 66%. Wtedy będziesz miała pewność, że wszystko dobrze Ale skoro beta Ci wyszła wysoka to jestem dobrej myśli
Anula - haha to akurat nie do simki masz najbliżej, tylko do mnie również okolice Szczecina
Iza - ja też się czuję normalnie więc to chyba całkiem okej Powodzenia z załatwianiem formalności. Mnie to czeka po wizycie potwierdzającej, oj będzie papierologia...
Też się boję, że będę wyglądać jak pół dupy zza krzaka po porodzie... albo że w ciąży będę syfiasta, tzn. z brudnymi włosami, wielką dupą i wysypką na ryju ale to takie pół żartem, pół serio... ważne, żeby było zdrowe maleństwo
inis
Simka - pytałaś o kwas wycofany, tutaj masz artykuł:
https://parenting.pl/portal/kwas-foliowy-wycofany-z-aptek
https://parenting.pl/portal/kwas-foliowy-wycofany-z-aptek
Mali250393
Inis- dziekuje powtorze jutro test I moze wybiore sie na ta bete. Szczerze mowiac liczylam na to ze moze jednak nie jestem w ciazy. Dzidzius nie byl planowany ale przyzwyczajam sie powoli do mysli ze bede miec jeszcze jednego szkraba.
Ja jestm z wlkp. a dokladnie z okolic Piły .
Ja jestm z wlkp. a dokladnie z okolic Piły .
Simka Ahahaahahahah padlam no z ta połowa dupy dokaldnie a myslalam ze jedtem jakas dziwna ze mysle o wyglądzie bo przeciez wzzystko dla dziecka powinnam robic a nie myślec o 5 kg w ta czy druga
Ja zrobiłam jak ty. Odłożyłam test pojechałam do pracy. Na drugi dzien siedząc w pracy maz był w domu i kazalam mu isc do łazienki i szukać testu hahah i śmiał sie ze mnie ze wiedział ze zrobie szybciej.
Do niego wszystko powoli dociera, dzis zaczęło ale on tez jakos jak ja, gadamy o tym jak o jutrzejszym treningu hahah
No ja w sobote cykam pierwsza fote.
Mam cała kolekcje ale treningowych. Robie do miesiac zeby sie kontrolowac. Mam z przed stymulacji i az boje sie trgo porównania... Ale co tam
Jestescie kochane!!!
P.s. Jedyne o czym marze to o pójściu na silownie... Ale to MOZE w drugim trynestrze na jakos trening dla dziewic... Zobaczymy, polki co sie powstrzymuje
Trudno jak sie roztyjemy zmienmy nazwe grupy na Berlinki
Ja zrobiłam jak ty. Odłożyłam test pojechałam do pracy. Na drugi dzien siedząc w pracy maz był w domu i kazalam mu isc do łazienki i szukać testu hahah i śmiał sie ze mnie ze wiedział ze zrobie szybciej.
Do niego wszystko powoli dociera, dzis zaczęło ale on tez jakos jak ja, gadamy o tym jak o jutrzejszym treningu hahah
No ja w sobote cykam pierwsza fote.
Mam cała kolekcje ale treningowych. Robie do miesiac zeby sie kontrolowac. Mam z przed stymulacji i az boje sie trgo porównania... Ale co tam
Jestescie kochane!!!
P.s. Jedyne o czym marze to o pójściu na silownie... Ale to MOZE w drugim trynestrze na jakos trening dla dziewic... Zobaczymy, polki co sie powstrzymuje
Trudno jak sie roztyjemy zmienmy nazwe grupy na Berlinki
Emenems- ja wyznaję zasadę, ze szczęśliwa matka to szczęśliwe dziecko, więc o siebie też się martwić trzeba. A co tam Chociaż ja z tych niećiwczących, niemalujących się. Ale po drugiej ciązy mam się zamiar ostro wziąć za siebie
Mali- to daj znać po becie. Będziesz miała wesołą gromadkę
inis- dzięki, muszę sprawdzić, ale mój wazny chyba do 2017, więc nie ta seria
Mali- to daj znać po becie. Będziesz miała wesołą gromadkę
inis- dzięki, muszę sprawdzić, ale mój wazny chyba do 2017, więc nie ta seria
Mali250393
Emenemes- ja tez mysle o wadze. Zaczelam nie dawno cwiczyc I widze rezultaty a tu klops znowu bede tyc. Mam nadzieje ze duzo nie przytyje tak jak w poprzednich ciazach.
Emenems- jak ćwiczyłaś intensywnie wcześniej to w ciąży też możesz Widziałyście to? PUDELEK - Modelka chwali się umięśnionym brzuchem... trzy tygodnie po porodzie! Prawie brzuszka nie miała
No widziałam!!! Tylko mi do umięśnionego brzucha daleko.....
Niby mozna cwiczyc ale wiecie,tyle lat starań ze sie boje na posczatku zaczac, podczas stymulacji mie mogłam zeby jajowody sie nie skręciły ...
A traz maz mowi ze lepeij odpuscic niz zalowac . Robie maratony zamiast spacerów
Mama power dziewczęta Hahahahahaha
Juz raz zrzuciłam ponad 10 kg wiec wiecie da sie drugi raz ale co jest normalne a co juz świrowaniem?
Mysle ze przejde sie z mezem na silownie chociaz na bieżnie polazic od razu bedzie mi lepeij
Niby mozna cwiczyc ale wiecie,tyle lat starań ze sie boje na posczatku zaczac, podczas stymulacji mie mogłam zeby jajowody sie nie skręciły ...
A traz maz mowi ze lepeij odpuscic niz zalowac . Robie maratony zamiast spacerów
Mama power dziewczęta Hahahahahaha
Juz raz zrzuciłam ponad 10 kg wiec wiecie da sie drugi raz ale co jest normalne a co juz świrowaniem?
Mysle ze przejde sie z mezem na silownie chociaz na bieżnie polazic od razu bedzie mi lepeij
Załączniki
reklama