reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Aktina - pobieranie komórek czyli punkcja to odpowiednik owulacji , transfer to moment zainstalowania zarodka w macicy dopiero około 6/7 dni od punkcji ( pobrania komórek ) jest zagnieżdżenie.
Bo zaraz po pobraniu komórek sa one zapładniane czyli wiesz, masz transfer i ja miałam 2dniowe zarodki kolezanka Joa 3 dniowe ale zagnieżdżenie. Następuje w 6/7 dobie po zapłodnieniu ( czyli u nas w dniu pobrania :)

To jakos zgrabnie brzmi ???:)

No to gratuluje ci takiej płodności !!!:D

chyba zrozumiałam :) a teraz jeżeli ja zauwzyłam u siebie owu 11-12 kwiecien, a zagnieżdzenie potem nie wiem kiedy dokładnie było, ale 12-13 dnia po owu czyli 22 i 23 kwiecień miałam delikatne plamienia to mozemy w sumie obstawiać ze jakos podobnie, no nie? chociaz chyba nie bo 22 kwietnia miałam tez delikatna druga kreske to może jednak do zagnieżdzenia troche wczesniej doszło :d

haha.. teraz to zamotałam :)

Jak dobrze ze ja juz na zwolnieniu!! Oh chyba bym niezniisla chodzebia di pracy :-( :-(

Jest to możliwe bo wiesz, nie wiemy u ciebie kiedy doszło do zapłodnienia dokaldnie a toczone dawac nawet dwa dni roznicy , jak Mialas owu 12, plus czas zapłodnienia ( chyba ze zecie sie starali raz albo dwa podczas owu to ułatwia sprawę :D) plus zagnieżdżenia to moze byc nawet 10/12 dni od 12 kwietnia czyli w sumie dobrze liczysz :D

Xkarola - ja byłam 3 tygodnie na zwolnieniu podczas stymulacji i po transferze i z wielka ochota wrocilam do pracy ....:) mam biurowa wiec spoko jest .

Za to w drugiej pracy ktora miałam ekstra nie bede chodzic bo mecząca praca wiec pracuje tylko tutaj od wtorku do piatku 8-15.30 wiec jest super.
Znaczy sie, jak przyjadą mdłości sie okaze jak super hahaahsahhah

ja tam tez lubie swoją prace, ale najbardziej mnie wkurzają momenty takie jak teraz :p że juz wszystko zrobiłam a nie moge isc do domu tego czasu jakos pozytecznie wykorzystac, tylko musze siedziec i robić rzeczy które bezpieczniej i lepiej byłoby zrobić w poniedziałek :)

i takie opie***lanko do 17 :p

Hahahahah tak mam tez, bo mam linie w biurze otwarta na telefonie do 15 i czesto koncze o 13 i siedze :D bo moze ktos zadzowni hahahaa

reklama
ja akurat na zlecenia dla aut poluje :p może jakieś wskoczy :) do poniedziałku mają co robić, i szczerze następnych zleceń tez wolałabym szukac w pon do to jednak cały weekend, cos się opoźni, przesunie i potem caly plan misterny legnie w gruzach :D

Do góry