reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

Dziewczyny z innej beczki, miałyście/planujecie mieć sesje noworodkowa? Ja planowałam mieć ale coś czuję że może być problem z czasem bo mam termin na 09.02 😅 a dzidzia nadal w brzuchu. Co prawda moja fotograf mówi że ogarniemy coś później ale ona ma takie terminy że raczej tego nie widzę a nie chce prosto ze szpitala iść na sesję 😆🙈

reklama
Dziewczyny z innej beczki, miałyście/planujecie mieć sesje noworodkowa? Ja planowałam mieć ale coś czuję że może być problem z czasem bo mam termin na 09.02 😅 a dzidzia nadal w brzuchu. Co prawda moja fotograf mówi że ogarniemy coś później ale ona ma takie terminy że raczej tego nie widzę a nie chce prosto ze szpitala iść na sesję 😆🙈
Ja planuję, ale chyba nie na samym początku:) sesji brzuszkowej nie miałam, bo jakoś nie potrzebowałam:) ale takie małe dzieciątko to fajnie mieć na pamiątkę, jak wszystko pójdzie dobrze to chcemy:)

Nie usłyszałam tego co chce. Mój ziomeczek się nigdzie jeszcze nie wybiera. Ma 2 tyg czasu 😅 coś tam się podzialo, ale ewidentnie jest mu dobrze w brzuchu. Szyjka krótka, jakieś tam rozwarcie się robi powoli. Nie wiem czy moja gin chciała mnie pocieszyć, czy co ale mówi że może coś przez weekend albo przyszły tydzień 😅 co do sesji nie pomogę bo nie planowałam. Jakoś nawet o tym nie pomyślałam 🤣

Nie usłyszałam tego co chce. Mój ziomeczek się nigdzie jeszcze nie wybiera. Ma 2 tyg czasu 😅 coś tam się podzialo, ale ewidentnie jest mu dobrze w brzuchu. Szyjka krótka, jakieś tam rozwarcie się robi powoli. Nie wiem czy moja gin chciała mnie pocieszyć, czy co ale mówi że może coś przez weekend albo przyszły tydzień 😅 co do sesji nie pomogę bo nie planowałam. Jakoś nawet o tym nie pomyślałam 🤣
Jeżeli Cię to pocieszy to ja mam prawie 40 tyg i długą szyjkę 😆 rozwarcie na 1 cm, główka wysoko 🙈
Ale z uwagi na wagę najprawdopodobniej w piątek mam się stawić w szpitalu na dyżur do mojej gin a jak nie to w pon.

Jeżeli Cię to pocieszy to ja mam prawie 40 tyg i długą szyjkę 😆 rozwarcie na 1 cm, główka wysoko 🙈
Ale z uwagi na wagę najprawdopodobniej w piątek mam się stawić w szpitalu na dyżur do mojej gin a jak nie to w pon.
Może do piątku coś się zmieni. Trzymam kciuki. My mamy jeszcze czas. Chociaż z tą główką to bym nie pogardziła jakby była wyżej bo jak przywali w pecherz to aż mnie zgina w pół, a w sumie nic to nie wnosi 🤣

Do góry