reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hej wszystkim mamusiom:-) dawno mnie nie było a tu tyle nowych mamusiek:-D super gratuluję wszystkim:tak: ja mam ostatnio urwanie głowy. .... załatwiać lekarzy a to ciężka droga w UK:eek: mam nadzieje ze w sobotę się zapisze do GP a później dalej.... ginekolog i położna. Jeszcze musze zrobić samozatrudnienie wsteczne żebym miała macierzyńskie i benefity. ... no trochę mam załatwiania. Jeszcze pracuje wiec brak czasu jak na razie mi doskwiera.... tęsknię za niedziela hehe:-D a co u Was? Bo nie nadrobie was. Jakieś objawy? Odczucia? ;-) bo u mnie fatalnie nic.... jak bym wcale nie była w ciąży. ....

reklama
Simka mi maz grozi ze wage schowa :)

Ja z tych co trenuje duzo, cwiczylam 6 razy w tygodniu a od stymulacji i czuje die okropnie juz czuje ze spodnie inaczej leza s waga ta sama ,
Boje sie tego strasznie

Emenems myślisz ze jakieś objawy ruszą hehe ? Bo ja to 1 dziecko będę mieć po 2 latach starań i leczeniu i jestem tak zielona ze szok. Az się czasami martwię czy ten szkrabie tam na pewno jest...;-)

Iza K- mnie piersi bolą i są ciężkie, Do tego jak wstaję kręci mi się w głowie. Boję się, że znów mam anemię (miałam w pierwszej ciąży).
Poza tym czasem pobolewa mnie w podbrzuszu.

Emenems- ja wcale nie mam wagi w domu, więc nie mam problemu :p
Nie ćwiczyłąm w ogóle i niestety przytyło mi się w ciągu ostatniego roku z 8 kilo (praca w biurze i podjadanie robi swoje). Ale jak słoń jeszcze nie wyglądam :p

Moj maz od 6 miesiecy codziennie biega i zdrowo aie odzywia schudl 15kg a ja niemam weny z nim biegac ;-( :-( ale po porodzie biore sie za siebie!!

Simka no mnie tam też piersi bolą ale nie aż tak tragicznie wiec nawet nie zwracam na nie uwagi....;-) a mdłości macie? Bo ja mam dziwne ssanie w żołądku rano.... to tyle

póki co mdłości nie mam. Chyba :) Ale jak w poprzedniej ciąży mam straszną ochotę na kawę zbożową.

Dziewczyny ja w pierwszeh ciazy to niewiedzialam ze jestem zero objawow gdyby nie test to bym niewiedziala! A ta jest calkiem inna cycuszki mdlosci bol brzucha ohhh masakra

reklama
Iza ja taka sama po 4 latach starań i tez sie boje czy tam jest kropek i codzinnie testy robie ... ( debil)
Moj maz jest dietetykiem i jak on mi mowi ze musze troche przytyc to sie boje.
Całe zycie krążyło zawzze wogol treningów posiłków itp. Umiem sie odchudzać, ogolnie mam tendencje do tycia wiec ciagle pilnowanie sie .... Ale sie da, a tutaj jakby nowy teren i tak mało czasu na odnalezienie sie !! Wg kalendarza po in vitro to 5 tydzien.
Brzuch pobolewa, znaczy podbrzusze, mdłości ani zgagi nie mam...w sumie nic nie mam. Cyce jak były małe tak sa i nie bola mocnej niz przed Karola - oczywiscie ze sie wzystkie weźmiemy heheh :) ale pamiętajcie w ciazy tez trxrba eat clean!!

Do góry