reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja jestem z WLKP, okolice Poznania
Czytałam, że pisałyście o pracy. Ja mam zamiar isć jak najszybciej na zwolnienie. Szczerze mówiąc mam dosyć atmosfery w pracy, poza tym dojeżdżam do Poznania i z dojazdami nie ma mnie w domu około 12 godzin. Dla mnie to męczarnia, najpierw pociągiem, później tramwajem, na końcu busem. Praca co prawda lekka, w biurze, ale czasem towar trzeba rozpakować.
Pracuję też często w domu, mam system mieszany 3 dni w biurze, 2 dni w domu. Ale sielanka to nie jest, bo z 3 latką w domu pracować się zwyczajnie nie da :p Teraz np. chodzę cały tydzień do biura, bo koleżanka na urlopie

reklama
A co do obaw - mam typowe obawy, ze sie mega roztyje, ze bede brzydka i ze bede parówą po porodzie .... Panicznie sie tego boje - jaka jest prawda ??!!

Hej dziewczyny. Spóźnia mi się @ kilka dni. Zrobiłam test ciążowy i nic, jedna kreska. Dzisiaj zrobiłam beta+HCG i wyszło 7.8. Według mnie niska i nie jestem pewna teraz czy to ciąża czy nie. Kupiłam drugi test ciążowy i chyba jutro zrobie ale co jak dalej wyjdzie negatywny? Pomóżcie :eek:

Pisałyście coś o foliku, dlaczego go wycofali? Kurczę akurat taki biorę, ale dostałąm jakieś opakowanie z rok temu od gina mojego

Mali moze ovu byla później i kropek też potrzebował czasu zeby sie zadomowic.zrob rano test ;-) dla mnie beta jest święta ;-)

Emenens nie będzie tak okrutnie cos ty ;-)

Simka ja niedaleko bo okolice Szczecina ;-)który masz dzien cyklu ?

I nas tez jeszcze nikt nie wie tylko my i wy :-D

Anula dzieki bo wlasnie ogladam sablewka i tam jakas laska gruba po ciazy co maz ja zdradza bo zle wyglada i sie przestraszyłam :p

Emenems ​w pierwszej ciąży przytyłam 6 kg tylko, więc nie było źle :) Teraz też mam nadzieję na tylko tyle

reklama
Anula dzieki bo wlasnie ogladam sablewka i tam jakas laska gruba po ciazy co maz ja zdradza bo zle wyglada i sie przestraszyłam [emoji14]
Hehe ;-) ja ci powiem ze w pierwszej ciąży przytyłam prawie 20kg a jak wyszlam ze szpitala to juz ponad 10 spadlo i reszta szybko sama ;-) teraz na staraczkach mamy ciężarówkę która zaraz rodzi i jak się nie mylę ma 2kg tylko na + ;-) ....wszystko zależy ;-)

Do góry