reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja jestem z WLKP, okolice Poznania
Czytałam, że pisałyście o pracy. Ja mam zamiar isć jak najszybciej na zwolnienie. Szczerze mówiąc mam dosyć atmosfery w pracy, poza tym dojeżdżam do Poznania i z dojazdami nie ma mnie w domu około 12 godzin. Dla mnie to męczarnia, najpierw pociągiem, później tramwajem, na końcu busem. Praca co prawda lekka, w biurze, ale czasem towar trzeba rozpakować.
Pracuję też często w domu, mam system mieszany 3 dni w biurze, 2 dni w domu. Ale sielanka to nie jest, bo z 3 latką w domu pracować się zwyczajnie nie da :p Teraz np. chodzę cały tydzień do biura, bo koleżanka na urlopie

reklama
A co do obaw - mam typowe obawy, ze sie mega roztyje, ze bede brzydka i ze bede parówą po porodzie .... Panicznie sie tego boje - jaka jest prawda ??!!

Hej dziewczyny. Spóźnia mi się @ kilka dni. Zrobiłam test ciążowy i nic, jedna kreska. Dzisiaj zrobiłam beta+HCG i wyszło 7.8. Według mnie niska i nie jestem pewna teraz czy to ciąża czy nie. Kupiłam drugi test ciążowy i chyba jutro zrobie ale co jak dalej wyjdzie negatywny? Pomóżcie :eek:

Pisałyście coś o foliku, dlaczego go wycofali? Kurczę akurat taki biorę, ale dostałąm jakieś opakowanie z rok temu od gina mojego

Mali moze ovu byla później i kropek też potrzebował czasu zeby sie zadomowic.zrob rano test ;-) dla mnie beta jest święta ;-)

Emenens nie będzie tak okrutnie cos ty ;-)

Simka ja niedaleko bo okolice Szczecina ;-)który masz dzien cyklu ?

I nas tez jeszcze nikt nie wie tylko my i wy :-D

Anula dzieki bo wlasnie ogladam sablewka i tam jakas laska gruba po ciazy co maz ja zdradza bo zle wyglada i sie przestraszyłam :p

Emenems ​w pierwszej ciąży przytyłam 6 kg tylko, więc nie było źle :) Teraz też mam nadzieję na tylko tyle

reklama
Anula dzieki bo wlasnie ogladam sablewka i tam jakas laska gruba po ciazy co maz ja zdradza bo zle wyglada i sie przestraszyłam [emoji14]
Hehe ;-) ja ci powiem ze w pierwszej ciąży przytyłam prawie 20kg a jak wyszlam ze szpitala to juz ponad 10 spadlo i reszta szybko sama ;-) teraz na staraczkach mamy ciężarówkę która zaraz rodzi i jak się nie mylę ma 2kg tylko na + ;-) ....wszystko zależy ;-)

Do góry