reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Joa witaj :) Ale się nas tu dużo robi, fajnie... :)
I kolejna dlugodystansowa staraczka! Zdecydowanie to nasz czas :D
Na kiedy masz termin wstępnie?

Emenems - mamy, w pierwszym poście na pierwszej stronie. W kolejności daty przewidywanego porodu :)
Po obiadku uzupełnie go dalej.

Dziewczyny opiszcie swoją pierwszą reakcje na pozytyw! :) takich rzeczy zawsze się fajnie słucha... ;)

No ja z chęcią posłucham bo i mnie jeszcze nie było tej reakcji. Chyba jakas dziwna jestem:p

A ty Inis ?

U mnie bylo przeczucie moje i meza bo mnie wyslal zebym test zrobila i poszlam zrobic i byly 2 kreseczki i radosc ☺☺

Cześć Dziewczyny :) Prawdopodobnie i ja będę styczniową mamusią. Jestem Iza.
Testy zrobiłam trzy. Na pierwszym nic nie było widać, na drugim ledwo widoczna kreska, na trzecim już wyraźniejsza. Staraliśmy się ponad pół roku i się udało. Mam już prawie 3 letnią córkę, to moja druga ciąża. I mam nadzieję będzie tak fajna jak pierwsza.
Termin wg OM na 9 stycznia, u lekarza jeszcze nie byłam, bo na NFZ mam późno wizytę (12 czerwca), ale pójdę do tego samego prywatnie koło 20 maja- przynajmniej serduszko będzie już biło.
Na razie mam "ciężkie" piersi.
Wie tylko mąż, bo dopóki nie potwierdzę to nie chcę się chwalić szerzej.
A teraz lecę poczytać kto co i jak i połapac się na forum :)

reklama
Xkarola - jestem generalnie z Gdanska:)

Witaj Izo!! Fajnie tak naturalnie zajsc i taka radość we dwójkę:)
U nas w Polsce nikt nie wie, powiemy na urlopie bedxiemy koniec czerwca początek lipca. :)

Tutaj wszyscy wiedza przez to akcje in vitro wolne w pracy itp ( pracujemy s tym samym miejscu) a tak specjslnie tez jeszcze nie mówimy:)
U nas to na zasadzie " nie zapeszać" :)

Do góry