reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Joa witaj :) Ale się nas tu dużo robi, fajnie... :)
I kolejna dlugodystansowa staraczka! Zdecydowanie to nasz czas :D
Na kiedy masz termin wstępnie?

Emenems - mamy, w pierwszym poście na pierwszej stronie. W kolejności daty przewidywanego porodu :)
Po obiadku uzupełnie go dalej.

Dziewczyny opiszcie swoją pierwszą reakcje na pozytyw! :) takich rzeczy zawsze się fajnie słucha... ;)

No ja z chęcią posłucham bo i mnie jeszcze nie było tej reakcji. Chyba jakas dziwna jestem:p

A ty Inis ?

U mnie bylo przeczucie moje i meza bo mnie wyslal zebym test zrobila i poszlam zrobic i byly 2 kreseczki i radosc ☺☺

Cześć Dziewczyny :) Prawdopodobnie i ja będę styczniową mamusią. Jestem Iza.
Testy zrobiłam trzy. Na pierwszym nic nie było widać, na drugim ledwo widoczna kreska, na trzecim już wyraźniejsza. Staraliśmy się ponad pół roku i się udało. Mam już prawie 3 letnią córkę, to moja druga ciąża. I mam nadzieję będzie tak fajna jak pierwsza.
Termin wg OM na 9 stycznia, u lekarza jeszcze nie byłam, bo na NFZ mam późno wizytę (12 czerwca), ale pójdę do tego samego prywatnie koło 20 maja- przynajmniej serduszko będzie już biło.
Na razie mam "ciężkie" piersi.
Wie tylko mąż, bo dopóki nie potwierdzę to nie chcę się chwalić szerzej.
A teraz lecę poczytać kto co i jak i połapac się na forum :)

reklama
Xkarola - jestem generalnie z Gdanska:)

Witaj Izo!! Fajnie tak naturalnie zajsc i taka radość we dwójkę:)
U nas w Polsce nikt nie wie, powiemy na urlopie bedxiemy koniec czerwca początek lipca. :)

Tutaj wszyscy wiedza przez to akcje in vitro wolne w pracy itp ( pracujemy s tym samym miejscu) a tak specjslnie tez jeszcze nie mówimy:)
U nas to na zasadzie " nie zapeszać" :)

Do góry