reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Karola ja tez bede miała 5t i 3 lub 4 dzien i sie na nic nie nastawiam, bo poprzednio 6t 1 dzien nic nie było :)
a jestem z woj. podlaskiego

SeeYou to podobnie jak u mnie, tez była wizyta 8 czerwca dopiero wolna, i 8 maja, wiec ide, moze uda mi się jeszcze jakoś wcisnąć pomiędzy :)

xkarola a co Ci lekarz powiedział? Jak sie czujesz tak w ogóle?

Ostatnia edycja:
Karola mnie tez mdli często .. blee .... w pierwszej ciąży nie mialam żadnych mdłości ani nic ....

Moje doświadczone kolezanki - kiedy sie moga mdłości pojawić ?
Czy kazda z was krwawiła troche w innych ciążach? Mam 33 lata i jedyne co umiem to starac sie o dxiecko ... O ciazy nie mam pojecia

Aktina - trzymam kciuki za wizytę jutro :)

Emenems - jutro test też pokaże kreski, jeszcze mocniejsze :yes: zobaczysz! a tekst, że umiesz się tylko starać - świetny, rozbroił mnie bo ze mną jest tak samo. O staraniach, badaniach, iui, hormonach wiem wszystko... a tu nagle 2 kreski i jestem głupia :-D nic nie wiem! Hehe :-D

Ja się też czuję jakbym w ciąży nie była. Całkowicie normalnie, może tylko trochę bardziej śpiąca ale tak samo się czułam zawsze po chorobie. Na objawy myślę że przyjdzie jeszcze czas... :)

Inis - myslalam ze to tylko ja tak mam :)

Moze nas hormony dopadną i bedziemy plakac ze szczęścia :D heheheh

Witajcie dziewczyny:) mi tez sie wreszcie udało, termin na styczeń ale objawów żadnych nie mam tyle ze spać w nocy niemoge. Pozdrawiam

reklama
Do góry