reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Ja dostalam w tym roku porzeczke od kolezabkibz pracy takiego krzaczka ktory ma zakwitnac wiec czekam :- D

reklama
Emenens kciuki za jutrzejszy test choć to będzie formalnośc a powiedz kiedy wizyte masz w klinice ?

Aktina Powodzenia i nie stresuj się, będzie dobrze ;-) a taki festyn to fajna sprawa

Karola no o tyle dobrze ze prywatne sprzet Dobry no i terminy znosne ....

Emenems - to już będzie widać serduszko pewnie :) ja mam wizytę 19.05. i się zastanawiam czy już będzie... Kropek jeden! ;) Odnośnie diety to ja uważam tak samo... nawet kupiliśmy sokowirówkę i pijemy świeże soki :) też mi lekarz mówił, że te z tabletek mają wchłanialność znikomą, że to wszystko to kasa i marketing...

anula - też miałam stracha w termin @ ale przyszedł i poszedł, a kreska na teście nadal coraz mocniejsza :) Będzie dobrze!

Anula Inis -wizyta 29.05 za trzy tygodnie , nie ma wcześniejszych :) tutaj tak jest.

Co do witamin to ba prawde szkoda kasy bo te kompleksy praktycznie nic nie dają - minerały mozna uzupełniać ale witaminy to dziewczynki lepiej diete zmienic :)

Tez wlasnie zaczelam robic i pic shake owocowe

Anula Inis -wizyta 29.05 za trzy tygodnie , nie ma wcześniejszych :) tutaj tak jest.

Co do witamin to ba prawde szkoda kasy bo te kompleksy praktycznie nic nie dają - minerały mozna uzupełniać ale witaminy to dziewczynki lepiej diete zmienic :)

Tez wlasnie zaczelam robic i pic shake owocowe
Noo to na spokojnie .... ja dzisiaj wizyte sobie umowie .... bo moj dotychczasowy gin to taki roztrzepany, fakt wizyta na nfz od ręki zawsze no i daleko mam ...

Cześć Mamusie! Jak się dziś czujecie?
Ja to w ogóle jakbym w ciaży nie była... nic mnie nie boli, nic nie czuję, nic mnie nie mdli... :)

Widzę, że piszemy o witaminach. Ja pamiętam, że moja gin w poprzedniej ciąży powiedziała, żeby nie brać nic oprócz kwasu foliowego. Wtedy akurat zaszłam w ciążę w listopadzie, więc powiedziała, że mam magazyny witamin z lata jeszcze. A teraz na wiosnę i lato to tym bardziej nic nie brać, tylko witaminy czerpać z warzyw i owoców.

Planuję wkroczyć w świat smoothie :) Macie jakieś przepisy na pyszne smoothie? Dla nas na pewno będą najlepsze te zielone, bo zielone warzywa zawierają najwięcej kwasu foliowego :) Ponoć :tak:

Co do mojego męża to nic a nic się nie odzywa. Nawet słowem nie piśnie! Wczoraj wrócił z pracy, rozwalił się na wersalce i oglądał mecz, a ja w drugim pokoju prasowanko zrobiłam, później się wykąpałam i poszłam spać :-pA dziś od rana też nic, zaniemówił... :no:
Za dwa tygodnie mam urodziny, może do tego czasu przemówi. Zatem taka radość z ciąży!!! Nie ma co.... :-(

Saguaro faceci są "inni " ...

Ja się mobilizuje coby cos zrobić ale nie wychodzi mi ;-)

No są inni... :no:

Ja zaraz biorę synka i jedziemy po świeże mięsko na obiad. Chodzi za mną sos mięsny i kluski kładzione :laugh2:

Witam BB dziewczyny :)

xkarola-
który miałas dzień podczas wizyty u gin? Ja idę w poniedziałek a bedzie to dopiero 5t3d...:/ ale to tylko dlatego ze mój gin.miał wolne miejsca dopiero na koniec maja a to troche za późno no i zwolniło sie miejsce na 11maja i od razu wskoczyłam na ten termin.wiem ze to za wczesnie zeby cos widzieć:/
dziewczyny calkiem inaczej wyglada u mnie ta ciaza od poprzednich , oprócz braku bólu w piersiach, to nawet nie mam widocznych żyłek na nich, a zawsze miałam;/ ani mi sie nie zwiekszyły ani nic...powaznie zaczynam sie tym martwić.zobaczymy w poniedziałek.po poprzedniej obumartej ciąży wiem, ze moze byc wszystko... psychika mnie wykancza, o niczym innym nie myśle. staram sie skupi na córeczce (18mies.) ale ciężko mi myślami byc 'tu'...

saguaro
ja tez nie mam do konca kolorowo z mężem. po poronieniu nie był ze mna jakos blisko,gdy teraz cos o tym wspominam to przewraca oczami. faceci sa dziwni :/ prosilam go teraz tez zeby mnie nie denerwował na poczatku ciąży, a poranna kłótnia juz za nami...echh
jest tu ktos kto był na wizycie w 5t3d? no ale tez ciąża ciąży nie równa ;)

skad jestescie dziewczyny? Jest ktos z woj.podkarpackiego?

reklama
Seey ja z cycem mam identyczne .... idz na wizyte i nic się nie martw będzie dobrze ;-)

Ja tez staram się nie nakrecac a w domu mi to swietnie wychodzi wiec juz odbieram dziecko ze szkoły i może na lody sobie pojedziemy

Do góry