reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Inis -29.05 serduszkowa:)

Czuje sie normalnie czasami brzuch pobolewa ale to nic mi obce. Dlatego jeszcze tak nie dociera :)

Xkarola - jak to fajnie brzmi :D falvit mama:)

Ja noe biore innych supli bo staram sie dostarczać z diety co trzrba, witaminy w tabletkach maja bardzo maja wchlanialnosc wiec jak dla mnie szkoda kasy...:) wole pudełko truskawek hehh

reklama
Ja czekan az w ogrodku wszystko wyrosnie narazie tylko cebulka zielona i nalusiebka salatka avna resxte musze poczekac ;- (

Emenens mnie wczoraj czasem cmilo jak na @ a tak to cisza .... odpukac ....

Karola ja też czekam moje juz kwitna ;-)

Anula88 - to normlane!!! Bo to jednak ta sama macica :D bol i cmienie takie samo , nie stresuj sie:)
Mnie tak nad ranem łapie :)

Anula88 - to normlane!!! Bo to jednak ta sama macica :D bol i cmienie takie samo , nie stresuj sie:)
Mnie tak nad ranem łapie :)
Nie stresuje się ... tym bardziej ze mam termin @ na dzisiaj tak na prawde .... dzisiaj to nic ....

Kopnijcie mnie bo nawet nie chce mi się tyleczka ruszyc coby się ogarnąć ;-)

U mnie truskaweczki tez ladnie kwitna ☺ ale czekam jeazcze ba maliny agrest moj ulubiony i porzeczki ♡♡

Witam :)

Jagoda - super wiesci !! fajnie usłyszeć juz serduszko :) aż sama sie ciesze że to już :)

inis - dzięki za info :) Opanowałam jednak wczorajszy szok, pójdę po pierwszej wizycie :D

karola - moze po porstusprzed innt lekarz miał i jeszcze nie usłyszał.. Jagoda chyba prywatnie, no nie?? a co do witamin to na przełomie lutego i arca zaczęłam brać *spam* magnez - fol. Taki dla kobiet karmiących i planujących ciążę. A jak mi się skończył to kupiłam zwykły folik :)

saguaro - dziewczyny dobrze pisza, jak mąż ma focha na ciebie to też go olej, zajmij się soba, jak nie bedziesz przejmować się niem, to udawanie obrażonego nie bedzie dla niego takie satysfakcjonujące :) sprawdzone :)

Emenems - gratulacje pozytywnych testów !!! :) długa droga za tobą, ale na pewno warta świeczki :)

Anula - też bałam się dnia @ .. jak diabli, na szczescie nie przyszła :) chociaz dziś jakby 27 dzieć cyklu, ale krótkie mam :)

Co do witamin z diety .. wczoraj miałam zgage po jabłku :( :D

Ja to mam jakieś dziwne objawy... raz mocno i wszystko na raz, a innym razem nic... czekam z niecierpliwoscią na jutrzejszą wizytę, ale serduszka pewnie i tak nie usłysze jeszcze więc w w razie czego tak myśle ze nawet nic się nie wyjaśni i trzeba edzie czekac do następnej... mam nadziejęze wydębie jeszcze jakąs w maju bo do 8 czerwca nie wytrzymam ;p
Dziś mamy festyn w przedszkolu i muszę się do 14 ze wszystkim w pracy ogarnąć żeby móc iść obejrzeć córę, chociaż szef jeszcze nie ma pojęcia ze chce ;p

Ja tez bylam prywatnie. I sprzet ma nowy bo zmieniali miejsce gabinetu i sprzet nowy kupili idrazu.
Ja o 15 mam kolezanke z anglii z synkiem 14mies u siebie a ja pranko dalej robie

reklama
Anula - ja to przynjamniej nie wiem kiedy powinnam dostac @ hahaah od dwóch miesięcy wszystko było sztucznie kontrolowane :)
Jutro sądny dzien jak wasze miesiączki czyli 14 dni po transferze :)

Xkarola - mam jedna porzeczkę a daje owoce jak szalona! Wiadrami- tylko u mnie ona bedzie kwitła koniec lipca :)

Anula - jak tak bardzo chcesz - zdrowy polski kopniak z rana :)

Do góry