reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Ja już jutro będę mieć moją LL[emoji7] mój zasypia ze smoczkiem ale zaraz mu wypada i więcej nie potrzebuje. Tylko na jedzonko się budzi, boje się co będzie jak odrzuci nocnego cycka, nie chce mi się odgrzewac mleka w środku nocy; ((

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Rafał obowiązkowo do snu smoczek i Pielucha wokół policzków bes tego nie usnie , 10 minut minie wszystko porozrzuca po łóżeczku i śpi jak mu wygodnie [emoji23]

Ja włosow malowac nie musze ale o podciecie sie proszą.
U nas mała od początku śpi w swoim łożeczku. Rano tylko jak mąż idzie do pracy biore ją do siebie ale nie zawsze.
Za tydzień bede miala pierwszy raz od porodu pomalowane paznokcie na wesele:p
Karolask dobrze że nie słuchałaś bzdur tego pediatry, intuicja matki nie zawodzi;)

Jutro Wam wstawię milion fotek[emoji1] w przyszłym msc jeszcze kupie kolkowa na szybkie wyjścia no i zacznę ćwiczyć pp choć boje się jak diabli[emoji1]

Beti ja się przymierzam do pp od hoho i zawsze wymiękam w ostatniej chwili, ale udało mi się znaleść drugiego doradce w okolicy więc mam nadzieje, że wam pospamuje fotami w poniedziałek

Maja hehe moi sąsiedzi są lepsi. Mają po 70 lat i baba się non stop drze na męża, ostatnio wieczorem dostał kilka plaskaczy, nasłuchał się, że ma oddać jej jakieś pieniądze i nawet na emeryturze jej nie da spokoju. Jak jej powiedział żeby wyszła to powiedziała mu " tak? No to chodź, chodź, wyjdźmy, wezmę Basebola" Wtedy padłam ze śmiechu, bo oboje ledwo chodzą już...

Karola To ja i mój mąż tacy będziemy na stare lata hehe zdarzają się u nas małżeńskie gradobicia[emoji1] ale nie gniewamy się długo przy dziecku to nierealne.

Kurde właśnie jutro mam spotkanie z doradcą i się zapytam czy młody się już nadaje na pp, na moje oko to on tak świetnie tej głowy nie trzyma no ale zdam się na opinię fachowca, dam Wam znac[emoji12]

reklama
Do góry