Czekamy na kolejne dobre wiadomościJa dziś po wizycie 3750 2 stycznia mam się zgłosić na oddział przez nadciśnienie dziś 38+0 nie wiem czy odrazu będą wywoływać bo w tym szpitalu nie przyjmuje mój lekarz.Jutro muszę coś potancowac może samo ruszy
reklama
Chyba tylko my zostaniemy na koniecCzekamy na kolejne dobre wiadomości
Wiedziałam że tak będzie ale nie sądziłam że AŻ TAKChyba tylko my zostaniemy na koniec
Nie, ja zgłosiłam się w sobotę do szpitala bo na wizycie w piątek wieczorem już mój prowadzący zauważył że z przepływami do mozgu malego zaczyna się robić kiepsko. Miałam małowodzie i nadciśnienie dodatkowo. Po przyjęciu na oddział podpięli mnie pod ktg i wychodziło bardzo źle więc szybka decyzja o cięciu. Na blok trafiłam dosłownie w kilka minut. Tyle z tego dobrego że nie miałam czasu się stresować bo wszystko działo się ekspresowo. Jedyna myśl która mi towarzyszyła to czy nie jest za późno ale maluch dostał 10 pkt więc skończyło się na strachuTy chyba trafiłaś do szpitala przed świętami tak ? Byłaś cały czas w szpitalu ?
Jak dobrze że wszystko się skończyło jak się skończyło dużo zdrowia dla Was i gratulacje nie wiem czy już gratulowalam bo sporo Was tu wyszło w ostatnim czasie jak tak to wybacz, że ponawiam, ale już pozapomniałamNie, ja zgłosiłam się w sobotę do szpitala bo na wizycie w piątek wieczorem już mój prowadzący zauważył że z przepływami do mozgu malego zaczyna się robić kiepsko. Miałam małowodzie i nadciśnienie dodatkowo. Po przyjęciu na oddział podpięli mnie pod ktg i wychodziło bardzo źle więc szybka decyzja o cięciu. Na blok trafiłam dosłownie w kilka minut. Tyle z tego dobrego że nie miałam czasu się stresować bo wszystko działo się ekspresowo. Jedyna myśl która mi towarzyszyła to czy nie jest za późno ale maluch dostał 10 pkt więc skończyło się na strachu
Dziękuję z tych styczniowek to faktycznie sporo się rozpakowało przed czasem ale najważniejsze że dzieci zdroweJak dobrze że wszystko się skończyło jak się skończyło dużo zdrowia dla Was i gratulacje nie wiem czy już gratulowalam bo sporo Was tu wyszło w ostatnim czasie jak tak to wybacz, że ponawiam, ale już pozapomniałam
Jak dobrze że miałaś wizytę i ginekolog od razu wychwycił zle przepływy. Tak jak mówisz- skończyło się na strachu jeszcze raz gratulacjeNie, ja zgłosiłam się w sobotę do szpitala bo na wizycie w piątek wieczorem już mój prowadzący zauważył że z przepływami do mozgu malego zaczyna się robić kiepsko. Miałam małowodzie i nadciśnienie dodatkowo. Po przyjęciu na oddział podpięli mnie pod ktg i wychodziło bardzo źle więc szybka decyzja o cięciu. Na blok trafiłam dosłownie w kilka minut. Tyle z tego dobrego że nie miałam czasu się stresować bo wszystko działo się ekspresowo. Jedyna myśl która mi towarzyszyła to czy nie jest za późno ale maluch dostał 10 pkt więc skończyło się na strachu
julcia7777
Zaangażowana w BB
Mam termin na początek lutegoWiedziałam że tak będzie ale nie sądziłam że AŻ TAK
reklama
julcia7777
Zaangażowana w BB
Dziewczyny jestem przeziębiona i mam lekką gorączkę, katar i ból głowy. Mam paracetamol i nie wiem czy lepiej brać czy nie... Wiecie może? Z tą gorączka wytrzymam, ale nie wiem czy ona jest bezpieczna dla dziecka?