reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

Hehe my też mamy swoje oddzywki, ale to tak bardziej w żartach niż na serio :p
Inis kawał szmaty, ale jak moja z Holandii przyszła to jak małe dziecko skakałam :D

reklama
A jak powiedziałam ostatnio mężowi, że jeszcze by się kółkowa przydała, i coś w szarościach i beżach, no i jeszcze jakaś czerwień najlepiej i do tego jeszcze jakaś z kolorowym wzorem, no i koniecznie indio jakieś to patrzył na mnie jak na wariatkę :D

Hehe swirki ;-)
Ja teraz też kupuję do oporu, bo wiem, że to moje ostatnie dziecko, więc jeśli się nie zbiorę na kurs, to muszę wykorzystać noszenie do granic :p

Dziewczyny Wasze dzieci tez chca zeby z nimi caly czas byc? Moj terrorysta chce caly czas zeby cos mu wymyslac, ale zeby sam sie troche poprzekrecal to juz nie :)
Podnosicie dzieci pod paszki?

Czasem mi sie zdarza podnosic heh podobno nie wolno ale możecie wierzyć lub nie kiedy jeszcze walczyłam o kp i zadzwoniłam po cdl mały miał 2 msc i ona już wtedy mówiła ze można pod pachy tylko palcami głowę podtrzymywac... taki był z niej cdl jak moje kp.. masakra po prostu!!!! Wydalam 120 zl i dowiezialam się jak układać poduszki pod głową żeby mi było wygodnie przy karmieniu. Powinnam skargę złożyć. A i tak mój mały też po 30 sek jak wyjdę z pokoju już buczy:))

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Boski w ogóle nie rozumie tego że matki może nie być w zasięgu conajmniej wzroku. Dlatego pisałam ostatnio o luksusie zrobienia kupy w samotności. Zdarzyło mi się już siedzieć na toalecie z małym na rękach, no bo w chuście to już normalka. Tak jak to, że towarzyszy mi starszak. Układa butelki na wannie, albo przynosi szczotkę i każe się czesać :p

Moja ogolnie poleży sama ale to też do czasu. Chyba że nie ma humoru to musi mnie chociaż widziec;)
Ja nie podnosze jeszcze pod paszki. Mała już ładnie trzyma głowe ale asekuruje. Chociaż szwagierka podnosiła ją tak że pod paszki i przytrzymując palcami kark i mowiła że to bezpieczny chwyt:rolleyes2:

Pod paszki zdarza mi się podnosić, chociaż staram się unikać ;-)
A do pp wracając to Najgorzej się Przełamać i wrzucić na plecy Pierwszy raz... Potem już z górki. W ogóle to też mi się coś przestawiło. Starszaka już w tym wieku nosiłam w pp, a z młodym coś przełamać się nie mogę :-/ ostatnio nawet zrobiłam tobołek, ale jak zobaczyłam to przerażenie w oczach to zwątpiłam :p

reklama
Do góry