reklama
*martusia*
Fanka BB :)
Dzień dobry
Czy wszystkie dzieciaki to takie diabły się zrobiły? Michał wyje że chce na brzuch na brzuchu wyje że chce raczkowac... ech jak żyć?
20 maja idziemy do chirurga z pazurkami żeby zobaczył czy to poważnie mu wrastaja. Na szczęście go to Nie boli więc chociaż tyle.
Czy wszystkie dzieciaki to takie diabły się zrobiły? Michał wyje że chce na brzuch na brzuchu wyje że chce raczkowac... ech jak żyć?
20 maja idziemy do chirurga z pazurkami żeby zobaczył czy to poważnie mu wrastaja. Na szczęście go to Nie boli więc chociaż tyle.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Martusia może Twój się diabeł zrobił... Mój się już taki urodził :-/
niuniolek
Witam się z rana
jak nocki minęły?
U nas jak zwykle nocka przespana pobudka była o 6 bo maz zapomniał rolety zasłonić i młodego słońce z rana raziło [emoji23]
betiboop
Ja spalam z malym wyjatkowo bo bliskosc mikosc itd on wyspany spał jak lord ja padnieta bo ciągle sprawdzałam czy go nie przygniatam czy gdzieś buzi nie wtulil. Masakra dziś osobno śpimy. Tyle ze nie budził się z płaczem tylko nóżkami przebieral hmm? Grad padał a teraz zrobiła się piękna pogoda idziemy na spacer, niech już ta nieszczęsna wiosna przyjdzie.
Od kawy wolałabym redbulla
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
*martusia*
Inis jeden dość sporo mu wrasta ale musi to lekarz zobaczyć no i stary panikę sieje
Tusia możliwe. On wcześniej był spokojny i cichutki A teraz tak się drzec potrafi że na pewno słychać go na końcu ulicy
24 maja ombre robię
23 maja hybrydy
Tusia możliwe. On wcześniej był spokojny i cichutki A teraz tak się drzec potrafi że na pewno słychać go na końcu ulicy
24 maja ombre robię
23 maja hybrydy
Tusiaczek2402
Moderatorka
Zazdrość 24 maja to ja robię...szczepienieInis jeden dość sporo mu wrasta ale musi to lekarz zobaczyć no i stary panikę sieje
24 maja ombre robię
23 maja hybrydy
Beti no co Ty? Wbrew pozorom nie tak łatwo dziecku w nocy krzywdę zrobić śpij i sobie nie wkręcaj ;-) zresztą jak mały chce spać u siebie to niech i śpi ;-)
niuniolek
Mój mały sie dzis zepsuł jeść nie chce pewnie przez ząbkowanie rączki pcha do buzi i palce sobie gryzie marudzi , Wkoncu spać poszedł , ja w przyszłym miesiącu ide sobie zrobić sombre i przedłużyć rzęsy bo nie mam czasu sie malować [emoji14] a tak bede miała 2 miesiące z głowy , my na kolejne szczepienie we wtorek
niuniolek
Ja spalam z malym wyjatkowo bo bliskosc mikosc itd on wyspany spał jak lord ja padnieta bo ciągle sprawdzałam czy go nie przygniatam czy gdzieś buzi nie wtulil. Masakra dziś osobno śpimy. Tyle ze nie budził się z płaczem tylko nóżkami przebieral hmm? Grad padał a teraz zrobiła się piękna pogoda idziemy na spacer, niech już ta nieszczęsna wiosna przyjdzie.
Ja jak na początku z małym spałam nie bałam sie o to a teraz sie boje , i śpi u siebie maz sie od początku bal i spaliśmy maz ja i mały a teraz jakoś sie boje ze mu cos zrobię
reklama
betiboop
Ja już zaliczyłam fryzjera dawno więc znów wygadam jak fleja z odrostem i rzęsy przedluzalam ale wtedy jeszcze karmilam cycem i wpadła małemu do oka jak się pochylalam nad nim, zawał na miejscu nic już nie doczepiam nie kombinuje:d ale przez chwilę wygladalam fajnie.
Mój właśnie leży na moim brzuchu i wali kupę chyba będzie co sprzątać..
Mój właśnie leży na moim brzuchu i wali kupę chyba będzie co sprzątać..